E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOlimpiyat'ta da Burak 'Fırtına'sı---

Olimpiyat'ta da Burak 'Fırtına'sı

Olimpiyat'ta da Burak 'Fırtına'sı
07 Ocak 2012 - 19:06 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 yendi

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 yendi ve ligde üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Bordo-mavililer'e 3 puanı getiren golleri, Burak Yılmaz kaydetti. Maçta Trabzonspor'un Burak'la bir topu da direkte patladı!..
Olimpiyat'ta da Burak 'Fırtına'sı!.. Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın attığı gollerle deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 yenerek ligde üst üste üçüncü galibiyetini aldı.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maça her iki takım da kontrollü başladı.
Maçın ilk bölümlerinde Trabzonspor, özellikle Olcan Adın'la etkili olmaya çalışırken, ev sahibi ekip kontra atağa dayalı bir oyun anlayışını tercih etti.
TRABZONSPOR, BURAK'LA DİREĞE TAKILDI
Maçın ilk tehlikeli atağında 24. dakikada Halil Altıntop'la etkili olan Trabzonspor, ilk yarının en önemli pozisyonunda 35. dakikada gole yaklaştı.
Bu dakikada Bordo-mavililer'in golcüsü Burak Yılmaz, ceza yayının gerisinden çok sert vurdu. Meşin yuvarlak 'çatal' diye tabir edilen iki direğin birleştiği nokada patlarken, konuk ekip öne geçme şansını kaçırdı.
İlk yarının geri kalan bölümünde karşılıklı ataklardan sonuç çıkmazken, taraflar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.
Bu arada Trabzonspor'un Polonyalı yıldızı Arkadiusz Glowacki maçın 19. dakikasında sakatlanırken, bu futbolcu oyuna devam edemedi. Glowacki'nin yerine Mustafa Yumlu oyuna dahil oldu.
İKİNCİ YARIYA İSTANBUL BŞB ETKİLİ BAŞLADI
Maçın ikinci yarısına daha iyi başlayan taraf, İstanbul Büyükşehir Belediyespor oldu.
Rakibinin risk almaya başlaması nedeniyle arka bölümde büyük boşluklar bulan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ilk bölümde kontra ataklarla rakip kalede tehlikeli oldu, ancak bunlardan sonuç alamadı.
Buna karşın rakip ceza sahasında bir türlü istediği pozisyonlara giremeyen Trabzonspor, ceza sahası dışından attığı şutlarla etkili olmaya çalıştı.
Maçın 58. dakikasında Alazinho'yla etkili olan Bordo-mavililer, 62. dakikada ise Burak Yılmaz'ın frikiğiyle etkili oldu, ancak kaleci Oğuzhan Bahadır'ı geçmeyi başaramadı.
BURAK YILMAZ BİR KEZ DAHA SAHNEDE
Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aradığı golü 80. dakikada buldu.
Bu dakikada Olcan Adın'ın sürüklediği atakta Paulo Henrique'yle verkaça giren Burak Yılmaz, son derece güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını öne geçiren isim oldu. 0-1
Golden sonra risk alan rakibi karşısında Burak ve Paulo Henripue'yle net fırsatlar yakalayan Trabzonspor, 90+5. dakikada Burak'la bir gol daha buldu ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Trabzonspor, bu sonuçla ligde üst üste üçüncü galibiyetini aldı ve puanını 30'a yükseltti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 24 puanda kaldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)