E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖmer Çelik: UAD başvurusu, insani değerleri barbarlığa karşı savunmak için---

Ömer Çelik: UAD başvurusu, insani değerleri barbarlığa karşı savunmak için

Ömer Çelik: UAD başvurusu, insani değerleri barbarlığa karşı savunmak için
07 Ağustos 2024 - 17:58 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Çelik, Türkiye'nin, Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail aleyhindeki soykırım davasına müdahillik başvurusuyla ilgili "Başvuru, tüm insanlık adına ve insani değerleri barbarlık karşısında savunmak içindir." değerlendirmesini yaptı.

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Türkiye'nin, Uluslararası Adalet Divanı'ndaki (UAD), İsrail aleyhine açılan soykırım davasına müdahil olmak için hazırlanan dosyasını sunmasına ilişkin, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Ömer Çelik, "Türkiye'nin Uluslararası Adalet Divanına yapmış olduğu bu başvuru, tüm insanlık adına ve insani değerleri barbarlık karşısında savunmak içindir. Çağdaş nazilerin vahşetlerine karşı insanlık adına atılmış güçlü bir adımdır. Netanyahu ve soykırım şebekesinin insanlığa karşı işlediği suçların, insani değerler adına mahkum edilmesi için çalışmayı sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'den İsrail'e açılan soykırım davasına müdahillik başvurusuTürkiye'den İsrail'e açılan soykırım davasına müdahillik başvurusu

 

İsrail, İsrail, "güvenli" ilan ettiği bölgeye saldırı düzenledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.