E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÖnce FEDA ettiler şimdi de VEDA---

Önce FEDA ettiler şimdi de VEDA

Önce FEDA ettiler şimdi de VEDA
12 Aralık 2012 - 19:53 borsagundem.com

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Medical Park Antalyaspor'a 2-1'lik skorla mağlup olarak kupaya veda etti

Kırmızı beyazlı ekip Türkiye Kupası'nda gruplara kaldı. Mehmet Özdilek de bu galibiyetle teknik direktörlük kariyerinde ilk kez siyah-beyazlı takımı mağlup etmiş oldu.
Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşmada MP Antalyaspor takımına turu getiren golleri 20. dakikada Murat Duruer ile 22. dakikada Ömer Şişmanoğlu kaydetti. Beşiktaş'ın tek golünü ise 29. dakikada Filip Holosko attı..
Bu sonucun ardından Beşiktaş, Türkiye Kupası'na veda etti. Mehmet Özdilek'in Antalyaspor'u ise gruplara kaldı.
DEVRE ARASI ORTALIK KARIŞTI
Karşılamanın devre arasında oyuncular soyunma odasına giderken ortam bir anda gerildi. Antalyaspor'un tecrübeli futbolcusu Deniz Barış ile Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba arasında sözlü bir diyalog yaşandı. Karşılıklı hakarete varan sözlerin sarfedildiği tartışma diğer oyuncuların araya girmesi ile yatıştırıldı.
ÖZDİLEK BİR İLKİ BAŞARDI
Mp Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, çalıştırdığı takımlarda ilk kez Beşiktaş'ı mağlup etmeyi başardı...
MAÇTAN NOTLAR
- 29. dakikada Holosko'nun attığı golle skor 2-1 oldu.
- Evsahibi ekip Ömer Şişmanoğlu'nun 22. dakikada attığı golle durumu 2-0'a getirdi.
- MP Antalyaspor, Murat Duruer'in 20. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.
- Maçın ilk düdüğü ile birlikte Antalya'da sağnak yağış da başladı... Antalya'da adeta göz gözü görmüyor.
BEŞİKTAŞ'A SEVGİ SELİ
Antalya Havalimanı'nda taraftarlarca coşkuyla karşılanan Beşiktaş kafilesine yönelik ilgi, kamp yaptıkları otelin önünde de devam etti. Teknik heyet ve futbolculara gösterilen sevgi seli, kafilenin gelişinde Akdeniz Üniversitesi Kampüsü'nde bulunan öğrencilerin alkışlarıyla devam etti.
MAÇA İLGİ GÖSTERİLMEDİ
Medical Park Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5'inci tur karşılaşması, ilgi görmedi. Akdeniz Üniversitesi Stadı tribünleri yeterli seyirci bulamadı. Yetkililer bunu karşılaşmanın canlı yayınlanmasına bağladı.
FOTOKOPİYLE BİLET
Kupa maçına Beşiktaşlı taraftarlardan bazılarının, fotokopilerini bastırıp içeri girmeye çalıştığı öne sürüldü. Yetkililerin olayı çabuk farketmesi sonucu taraftarlar içeri alınmadı.
BEŞİKTAŞ ANTALYA'DA KALACAK
ZİRAAT Türkiye Kupası 5'nci Tur maçında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, cumartesi günü Ankara'da Gençlerbirliği ile oynayacağı lig karşılaşmasına Antalya'da hazırlanacak. Siyah beyazlı ekip cuma günü özel uçakla Başkent'e uçacak.
CENK KALEDE EMRE KADRODA
Beşiktaş teknik direktörü Samlet Aybaba, ilk 11'de kaleyi Cenk'e teslim etti. İskoç kaleci MCGregor ise yedek kaldı. Aybaba, ilk 11'de alt yapıdan Emre Ökan'ı da forma verdi. Siyah beyazlı takımda Olcay ve Necip Uysal'da sahaya yedek çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)