E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakÖnemli olan boyu değil işlevi---

Önemli olan boyu değil işlevi

Önemli olan boyu değil işlevi
03 Ağustos 2013 - 01:18 borsagundem.com

Tamamlandığında Çin'deki en yüksek yapı olacak Shangai Kulesi'nin tasarımcısı konuştu.

Çin'de ekonomik yükselişin sembolü haline gelen Shanghai Kulesi'nin tasarımcısı konuştu. 2014 yılında faaliyete geçecek dev gökdelen, tamamlandığında Çin'in en yüksek binası olacak.
Gökdelenin tasarımcısı Jun Xia, The Daily Telegraph'a yaptığı açıklamada, kulenin boyunun önemli olmadığını kaydederek ''Her zaman daha uzunu olacaktır'' diye konuştu.
San Francisco merkezli inşaat firması Gensler Yönetcisi Xia, ağırlığın bir öneminin olmadığını vurgulayarak önemli olanın anlamlı, sürdürülebilir bir bina yaratmak olduğunu söyledi.
Jun Xia, uzun binaların nasıl sürdürülebilir olduğu konusunda bir çok kişi için binanın yaşayan bir labaratuvar haline geleceğini ifade etti.
 Amerikan mimarlık firması Gensler tarafından projelendirilen bina, 632 metre yüksekliğiyle Çin’deki en yüksek yapı olacak. 128 katlı Shangai Tower aynı zamanda hemen yanı başındaki Jin Mao Tower ve Shanghai World Financial Center ile birlikte şehirdeki en yüksek yapılar arasına girecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)