E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÖnümüzdeki 5 yıl borsa getirileri zayıf mı olacak---

Önümüzdeki 5 yıl borsa getirileri zayıf mı olacak

Önümüzdeki 5 yıl borsa getirileri zayıf mı olacak
03 Temmuz 2018 - 12:34 borsagundem.com

Amerikalı yatırım analisti Paulsen, CNBC’ye verdiği demeçte, finansal piyasaları zorlu bir sürecin beklediğini söyledi

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Amerikalı yatırım şirketi Leuthold Group’un yatırım analisti Jim Paulsen, önümüzdeki birkaç yılın, finansal piyasalar için zorlu bir dönem olacağını öne sürdü.

CNBC’ye konuşan Paulsen “Mevcut göstergeler, borsayı yükselişe geçiren varlıkların bazıları için ortamın elverişli olmadığını gösteriyor” dedi.

Paulsen sözlerine, “Ekonomik getiriler Wall Street'ten Main Street'e kaydıkça, hisse senedi piyasası geri dönüşü zor olan bir yola giriyor. Bu mevcut durumda, yatırımcılar seçimlerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirler” şeklinde devam etti.

Yatırımcıların dikkatli davranmaları gerektiğini söyleyen Jim Paulsen şunları söyledi: “Main Street tarihi zirvelere yakın. Bu da önümüzdeki 5 yıl içinde hisse senetleri için getiri beklentilerinin zayıf olacağı anlamına geliyor. Borsadaki risk-getiri profili önemli ölçüde kötüleşiyor, yatırımcılar önümüzdeki beş yıl boyunca daha az tatmin edici sonuçlar elde edebilir.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)