E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOnun aday olması...---

Onun aday olması...

Onun aday olması...
30 Ağustos 2013 - 11:20 borsagundem.com

CHP Genel Başkan Yarımcısı Adnan Keskin, Mustafa Sarıgül'ün adaylığıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, "Parti meclisinde onun (Mustafa Sarıgül) hakkında verilmiş olan disiplin suçunun kaldırılması gibi bir konu söz konusu değildir. Mustafa Sarıgül'ün disiplin suçu kararı kalkmadan da partimize üye olması söz konusu değildir. Üye olmadan da aday olması söz konusu değildir" dedi.
CHP Almus İlçe Başkanlığının düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğine katılmak üzere Almus'a gelen Keskin, ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
Mustafa Sarıgül'ün CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olup olmayacağı sorulunca Keskin, "Şu an öyle bir şey yok. Biliyorsunuz Mustafa Sarıgül'ün aday olabilmesi için daha önceden partide bir ihraç kararı var, ihraç kararının ortadan kaldırılması gerekiyor. Şu ana kadar Mustafa Sarıgül tarafından CHP'ye dönmek için bir başvuru yapılmamıştır. Dolayısıyla 8 Eylül'de yapılacak parti meclisinde onun hakkında verilmiş olan disiplin suçunun kaldırılması gibi bir konu söz konusu değildir. Mustafa Sarıgül'ün disiplin suçu kararı kalkmadan da partimize üye olması söz konusu değildir. Üye olmadan da aday olması söz konusu değildir" diye konuştu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet31 Ağustos 2013 00:12

    bu parti ye zaten kök saldınız,adnan keskin ve diğer partililer aman kimsenin önünü açmayın,

  • Sarıgül koşulsuz Desteklenmeli30 Ağustos 2013 21:03

    Sarıgül'ün Şişli'de icraatları ortadadır, tartışılmaz. İstanbul'da Akp'yi devirebilecek tek Aday Sarıgül'dür. Bunun lami cimi yoktur. CHP artık içinde birbirini yiyen bir parti olmayı bırakmalıdır. Sarıgül hangi partiden Aday olursa mutlaka herkes tarafından desteklenmelidir. Ancak Akp böyle devirilebilir. Aynı sistem Ankara'da da uygulanmalıdır. En kuvvetli Aday tüm partiler tarafından desteklenmelidir.

  • Korkunun Ecele Faydası Yok30 Ağustos 2013 20:58

    Sarıgül, Baykal'a karşı Başkan Adaylığı koydu diye adamı partiden aforoz ettiniz. Demokratsanız bir partide önce herkesin Aday olabilmesini hazmediceksiniz. O hizipçi Baykal yüzünden CHP sürekli kan kaybetti ve hiç iktidar olmadı. Ancak müzmin muhalefet oldu. Ne acı bir şey! Akp'yi devirmek için Sarıgül'ü İstanbul'da aday göstermekten başka hiç bir çareniz yok. Bunun dışında ki her alternatifiniz Akp'nin ekmeğine ballı tereyağı sürmektir.

  • megera30 Ağustos 2013 20:21

    sarıgül chp ye gelse en başta baykal istemez sonra KK bağımsız aday olsa chp nin oylarını böler yani aşağı sakal yukarı bıyık chp için büyük problem

  • ayhan5330 Ağustos 2013 14:24

    sarıgül,yanlış yapıyor,,chp den aday olacağına bağımsız aday olsa,İstanbulu kazanır.

  • Slogancı30 Ağustos 2013 13:48

    Bu adamın nesini severler veya nesini sevmezler bilemiyorum. Sadece bildim bileli "Sarıgül geliyor...." diye beklenir.

  • BALONCU30 Ağustos 2013 11:34

    Yıllardır şişirip durdular sarıgül balonunu seçimlerde patlıyacak tutunacakları son dalda ellerinde kalacak artık sıktı olacaksa olsun boyunun ölçüsünü alsın