E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıOPEC Genel sekreteri uyardı---

OPEC Genel sekreteri uyardı

OPEC Genel sekreteri uyardı
08 Kasım 2016 - 11:48 borsagundem.com

OPEC/Barkindo, "Cezayir anlaşması hayata geçirilmez ise negatif sonuçları olur"

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo, OPEC üyelerinin üretimin kısılması, sınırlanması konusunda Eylül ayı sonunda Cezayir'de vardıkları anlaşmanın hayata geçirilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Abu Dhabi'de düzenlenen Uluslararası Petrol Fuarı ve Konferansı'nda konuşan Barkindo, Cezayir anlaşmasının hayata geçirilmemesinin hali hazırda kırılgan olan petrol sektörü için negatif sonuçlar
ortaya çıkaracağını savundu.

Barkindo yaptığı konuşmada, "Geçtiğimiz 2 yılda global petrol piyasasında yaşananların verdiği mesajın unutulmadığına güvenmeye devam ediyorum. Cezayir anlaşmasının zamanında ve tam olarak
uygulanmamasının hali hazırda kırılgan olan sektör için negatif sonuçları oldu. Piyasadaki yeniden dengelenme sürecinin gecikmesine yol açar. Global piyasa, OPEC üyesi ve OPEC üyesi olmayan üreticilerin Cezayir anlaşmasına uygun olarak ortaklaşa adım atmalarını büyük bir hevesle bekliyor" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)