E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporOperasyon başlıyor---

Operasyon başlıyor

Operasyon başlıyor
23 Haziran 2012 - 09:41 borsagundem.com

Fenerbahçe Yönetimi, Şampiyonlar Ligi müjdesinin ardından transferde gaza basacak

Sarı-lacivertli kulübün öncelikle Mehmet Topal ile İstanbul’da bir araya geleceği ve milli oyuncu ile anlaşmaya çalışacağı öğrenildi. Valencia ile bonservis konusunda el sıkışan Fenerbahçe Mehmet Topal’ı ikna etmesi halinde rotasını İspanyol ekibinin bir diğer orta saha oyuncusu Tino Costa’ya çevirecek.
Yönetici Ali Yıldırım, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olmalarından dolayı transferde de etkili olacaklarını belirtti. Amrabat’ı düşünmediklerini belirten Yıldırım, “Transferde hareketli günler bizleri bekliyor. İlk planımız iki stoper, iki de orta saha oyuncusu almak yolunda olacak” dedi. Ali Yıldırım, Ziegler’in de takıma yeniden dönebilmesi için arayışta olduklarını vurguladı.
UEFA’nın kararını değerlendiren Yıldırım, “F.Bahçe uzun süredir haklı bir mücadele veriyor ve bu haklılığı da bir kez daha anlaşıldı. Yurt dışında olduğu kadar yurt içinde de aleyhimize çalışanlar oldu ancak başarılı olamadılar” diye konuştu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)