E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisOperasyonun merkezi Euro Menkul mü?---

Operasyonun merkezi Euro Menkul mü?

Operasyonun merkezi Euro Menkul mü?
21 Haziran 2011 - 13:11 borsagundem.com

33 kişini gözaltına alındığı borsa operasyonunda bazı patronların ifadesi alınacağı söyleniyor

Borsada 33 kişinin gözaltına alındığı operasyonda eski futbolcu Mecnur Çolak ve eski kalesi Engin İpekoğlu'nun yanı sıra Euro Menkul yöneticilerini de ifadelerine başvurulacağı öne sürülüyor. Borsa kulislerinde hisseleri taban olan Euro Menkul'ün kilit aracı kurumlardan olduğu konuşuluyor. Borsagundem'e konuşan Euro Menkul yetkilileri ise aracı kurumdan şu ana kadar hiç bir ismin gözaltına alınmadığını belirtiyor. 
Bu arada, birkaç gün önce Euro Menkul ve operasyona ismi karışan Hateks ve Makine Takım hisselerinde yaşanan düşüş operasyon bilgisinin daha önceden piyasalara sızdığı yönündeki iddiaları gündeme taşıyor.
33 kişinin emniyette sorgusu devam ederken önümüzdeki saatlerde yeni gözaltıların olabileceği belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 25 Haziran 2011 01:57

    EORO MENKUL 500 MILYARA SATANLAR CIKSIN HESABINI VERSIN KIM NIYE SATTIYSA NE CIKARI VARDI... SONRA 500 MILYARLIK SIRKET NASIL OLDUDA 50 TRILYONLARA ULASTI ILLA BORSADA HISSEYLE MANIPLASYON SPEKILASYON OLMAZ... EURO MENKULDE BUTUN KY RESMEN BAYIRA KARSI YATIRIP .......... OPTULER

  • ???21 Haziran 2011 14:15

    aracı kurumla ve çalışanlarıyla ne ilgisi var herkes evinden ofisinden yapıyor bu işi.istediği kurumlada çalışıyor.

  • mali21 Haziran 2011 13:34

    Euro Menkul, Ege dış... gibi pekçok şirketin borsaya iyi niyetli girmediğinin açık kanıtı. halka açılan bazı şirketlerde böyle. Sanki amaçları piyasayı dolandırmak yasal keskin tedbirler alınmalı ve uygulanmalı.

  • TOPCU21 Haziran 2011 13:30

    topcudan borsacı mı olur. mali tablo bilmez. şirketin ederini bilmez. bodoslama bir şirketi ele geçirip tavan tavan tavan.. sonra taban taban tabann.. bu maharetmi. borsa bu mu?. yatırımcılık mı kumarcılık mı?

  • ...21 Haziran 2011 13:26

    ışıkların ne alakası var ki bunlarla ilginç