E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemOtobüsçüler Federasyonu'ndan zam açıklaması---

Otobüsçüler Federasyonu'ndan zam açıklaması

Otobüsçüler Federasyonu'ndan zam açıklaması
19 Ocak 2023 - 14:16 borsagundem.com

TOFED, bilet fiyatlarına 2023'te zam yapılmayacağına yönelik açıklamalarının çarpıtıldığını ve basında çıkan haberlerin asılsız olduğunu bildirdi.

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED), önceki hafta haber ajanslarına yansıyan otobüs bilet fiyatlarına 2023'te zam yapılmayacağına yönelik açıklamalarının çarpıtıldığını bildirdi.

TOFED'den yapılan yazılı açıklamada, "TOFED Genel Başkanı Birol Özcan’ın, 2023 yılı içinde bilet fiyatlarına zam yapılmayacağı şeklinde bir beyanatta bulunduğu cihetiyle ajanslarda asılsız haberler yapılmaktadır" denildi.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Otobüs fiyatlarına zam yapılmayacak

 

Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapılmayacak

 

Bakan Dönmez: Doğalgaz ve elektriğe zam yapılmayacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )19 Ocak 2023 17:29

    Mazota zam geldi.... Personel sgk +ücrete zam geldi... ne olacaktı ? .git bakalım o otobüs sahibine otobüs sigortalama amsrafı kaç para.. kasko kaçpara... 4 lastik değiştiridn kışlık aldın taktın kaç para... otomobil muayene kaç para... otobüs bi rkaç parça değiştir tamir et kaç para... MTV si ayrı, garajlere giriş çıkış, ekstradan yenen trafik cezalar, otoban, köprü, vb. mazem ucuzluk isteniyor, bilet kdv oranı sıfır olsun... yada %8 olsun... otobüscü fedakarlık etsin birazda devlet etsin kdv %8 düşsün taşımada, nakliyede... otobüscü K belgeleri , esktra vergileri vb. kolay değil. ticari işletme olarka düşünün... Bugun x benzinli 14  km de 1 litre yakar... mazot lu 18 litre .... bırakta otobüscü para kazansın 8,500 tl alamıyorsa o otbüs sahini... o kaptn yıllın şöfürü gitsin asgari cüretli çalışsın başka biri yanında cepten sgk-bağkur ödemesin boşa, yemek, barınma otel, vb hariç...

  • xyz19 Ocak 2023 22:47

    Ya arkadas bunadami el attin bi durya beynin yandi

  • vatandas19 Ocak 2023 15:46

    ey capsiz ama hırsız ve asalaklikta 1 1ile yarisanlar...dunyadan en byuk finansal balon dolar tl v aptal ve haramzade cenneti bu ulke ne cekiyosa bu balondan kaynakli ve beyinsizce cekiyor