E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivOtomobili şimdi al temmuzda öde---

Otomobili şimdi al temmuzda öde

Otomobili şimdi al temmuzda öde
06 Mart 2011 - 15:59 borsagundem.com

Renault, mart ayında müşterilerine, satın alacakları tüm binek modellerde ve yeni Kangoo Multix modelinde Temmuz 2011'de ödeme fırsatı sunuyor.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre, ''Şimdi Al Temmuz'da Öde'' kampanyası dahilinde tüketici, isterse balon ödeme seçeneğinden de faydalanabiliyor. Bu kampanyada müşteri, Clio HB'e 500 lira, Megane HB'e 650 lira, Fluence'a 700 lira, yeni Kangoo Multix'e ise ayda 575 lira aylık taksit ödemelerle sahip oluyor.
Yepyeni bir Renault sahibi olma fırsatı sunan ''Şimdi Al Temmuz'da Öde'' kampanyasında Clio HB 1.2 Extreme 28 bin 550 lira, Megane HB 1.6 Expression 37 bin 700 lira ve Fluence 1.6 Extreme 38 bin 500 lira fiyatlarla satışa sunuluyor. Bununla birlikte Clio HB 1.6 BVA otomatik vites versiyonu 32 bin 100 TL cazip fiyatı ile ön plana çıkıyor.
''ANKESÖRLERDEN ŞEHİRİÇİ 3 DAKİKA BEDAVA KAMPANYASI''
Türk Telekom, geçerli olduğu 3 ay süresinde yaklaşık 17,5 milyon adet aramayı bedava yaptıran ''Ankesörlü telefonlardan şehir içi 1 dakika bedava'' kampanyasının gördüğü büyük ilgi üzerine bu kez de ''Ankesörlerden Şehir İçi 3 Dakika Bedava Kampanyası''nı başlattı.
Haziran sonuna kadar devam edecek olan yeni kampanya ile ankesörlü telefonlardan kontörlü kart ya da kredi kartları ile yapılacak aramalarda ilk 3 dakikası bedava olacak.
-AVEA EN BAŞARILI GSM OPERATÖRÜ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ
Türkiye'nin müşterilerini en çok konuşturan operatörü Avea, İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı'nın yaklaşık 10 bin çalışanı tarafından yanıtlanan anket sonucunda ''En Başarılı GSM Operatörü'' ödülüne layık görüldü. Avea ayrıca KPSS reklamı ile ''En Beğenilen Reklam'' ödülünün de sahibi oldu.
-KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA-
Türkiye'nin en bonkör kredi kartı Worldcard, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yeni bir kampanya başlattı. Worldcard sahipleri, 8 Mart 2011 tarihinde Yapı Kredi World Üyesi giyim, ayakkabı, kozmetik, çok katlı mağaza, takı, aksesuar ve kuyum alışverişlerinde iki kat puan kazanma fırsatına sahip olacak.
World Business kart ve banka kartları hariç tüm Yapı Kredi kredi kartlarının dahil olduğu kampanyadan, en fazla 25 lira değerinde puan kazanılabiliyor.
Worldcard kullanıcıları, ayrıca 31 Mart 2011 tarihine kadar World Üyesi giyim, ayakkabı, kozmetik, optik, kuyum ve aksesuar mağazalarından gerçekleştirdikleri 100 lira ve üzeri alışverişlerde +3 taksit veya 2 ay taksit erteleme fırsatından faydalanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)