E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivOtomotiv yöneticisinden gençlere tavsiye!---

Otomotiv yöneticisinden gençlere tavsiye!

Otomotiv yöneticisinden gençlere tavsiye!
19 Eylül 2016 - 09:51 borsagundem.com

Yaşar Üniversitesi tarafından düzenlenen TEMÖB Etkinliği kapsamında “Dünden Hızlı mısınız?” konulu panelin davetlisi GTC Global Otomotiv Satış Sonrası Hizmetler Grup Genel Müdür Yardımcısı Başar Hamami'ydi

42. si düzenlenen "Dünden hızlı mısınız?" panelinde öğrencilere bazı tavsiyelerde bulunan GTC Global Otomotiv Satış Sonrası Hizmetler Grup Genel Müdür Yardımcısı Başar Hamami Başar Hamami, kendi dalları üzerinde önerilerde bulundu. Sadece üretim esaslı çalışılamayacağını anlatan Hamami, makine, malzeme ve insan faktörlerinin bir arada bulunduğu her işletmede görev alabileceklerini gençlere örneklerle anlattı. Başar Hamami, ayrıca; öğrencilere hızlı olmanın, yaşadığımız bu çağda neden gerektiği ve nasıl yapılması gerektiğiyle ilgili fikirlerini paylaştı. Sonuç olarak da; başarıya ulaşmak için insan odaklı bir politika izlemeleri gerektiğini konusunda telkinlerde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)