E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÖzbek'ten karaborsa bilet iddialarına yanıt geldi---

Özbek'ten karaborsa bilet iddialarına yanıt geldi

Özbek'ten karaborsa bilet iddialarına yanıt geldi
06 Eylül 2024 - 11:46 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Özbek, son günlerde gündeme gelen bilet satış ve devir işlemlerinde usulsüzlük iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Özbek, söz konusu karaborsa iddialarının Florya projesini engellemek için atıldığını ifade etti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, RAMS Park'ta basına kapalı yapılan olağanüstü divan kurulu toplantısında son dönemde ortaya atılan iddialara ilişkin konuştu.

"Florya projesinin durdurmak için atılmış bir düzenekten ibarettir"

Dursun Özbek'in toplantıda karaborsa iddialarına ilişkin, "Karaborsa iftiraları Florya projesini durdurmak için atılmış bir düzenekten ibarettir." dediği belirtildi.

Usulsüzlük incelemesi başlatıldı

NTV'nin haberine göre, Özbek'in ayrıca olağaüstü divan kurulundaki konuşmasında, "Elinde bilgi ve belge olan herkesi kulübe başvurmaya davet ettik. Bağımsız bir denetim firmasından usulsüzlük incelemesi başlattık. SPK nezdinde tahkikat için başvuruda bulunduk. Denetim kurulumuz soruşturma başlattı. Ve ben bizzat İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundum." ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Dursun Özbek'ten karaborsa bilet iddiaları hakkında suç duyurusuDursun Özbek'ten karaborsa bilet iddiaları hakkında suç duyurusu

 

Galatasaray'dan 'karaborsa' açıklamasıGalatasaray'dan 'karaborsa' açıklaması

 

Galatasay'da karaborsa bilet iddiası istifa getirdiGalatasay'da karaborsa bilet iddiası istifa getirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)