E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÖzdemir Fenerlilere müjdeyi verdi---

Özdemir Fenerlilere müjdeyi verdi

Özdemir Fenerlilere müjdeyi verdi
15 Nisan 2012 - 10:32 borsagundem.com

Hepimizin gözü aydın diyeyim. Kimse unutmasın ki 2010-2011 sezonu tescil edilmiştir ve kupamız bizim müzemizde durmaktadır

Sözlü savunmalar alınıyor. Buradan gelen haberler iyi. Hepimizin gözü aydın diyeyim
Kimse unutmasın ki 2010-2011 sezonu tescil edilmiştir ve kupamız bizim müzemizde durmaktadır
3 Temmuz’dan bu yana ortamı germeye yönelik mesajlar oldu. Ancak biz bu tuzağa düşmedik
Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, Yüksek Divan Kurulu toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlarken çarpıcı açıklamalar yaptı.
Özdemir, Trabzonspor ile yapacakları maça Sadri Şener’in gelmeyeceğinin hatırlatılması üzerine, “Biz Trabzon’a gittik, gitmeye de devam edeceğiz. Gelirlerse ağırlarız, baş üstüne, ama kendi bilecekleri iştir. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu, taraftarın örnek davranışlar sergilediği bir stadyumdur” diye konuştu.
Bordo-mavili kulübün Süper Final öncesi, “Futbolda şike” davasına müdahil olmalarının ortamı gerip germeyeceği sorusuna ise Nihat Özdemir, şöyle yanıt verdi:
“Bunların doğru olmadığına inanıyoruz. 3 Temmuz’dan bu tarafa kulüplerimizin birçok önemli mesajları oldu, doğru olmayan mesajları oldu, kamuoyunu germek istedikleri mesajları oldu. Ama yöneticilerimiz olarak hiçbir zaman bu tuzaklara düşmedik. Biz bütün takımlarımızın, hepsinin başa oynaması için, ipi göğüslemesi için mücadele ediyoruz, sportif mücadele yapıyoruz, bu tip ortamlara girmek istemiyoruz. Cevap da vermek istemiyoruz.”
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili, Trabzonspor cephesinin şampiyonluk kupasını istemesi, TFF’den yanıt gelmezse FIFA ve UEFA’ya başvuracaklarını açıklamalarıyla ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine de “Burada taraf biz değiliz. Bu kararı verecek olan Futbol Federasyonu’dur. Kimse unutmasın ki 2010-2011 sezonu tescil edilmiştir ve kupamız bizim müzemizde durmaktadır” diye konuştu.
Nihat Özdemir, Etik Kurulu ve Disiplin Kurulu’nun, şike davasıyla ilgili savunmaları aldığını, bu konuda iyi haberler geldiğini bildirdi. Özdemir, “Şunu paylaşmak istiyorum. Etik Kurulu, Disiplin Kurulu, sözlü savunmaları Metris Cezaevi’nde olmasına rağmen, uzun sürmesine rağmen alıyor bugünlerde. En kısa zamanda da bunu sonuçlandıracaktır. Buradan gelen haberler, hepimizin gözü aydın diyeyim ama önceden, şimdilik iyi haberler gelmektedir. Savunmalar başarılı bir şekilde sürdürüyorlar. Yakın zamanda çok iyi netice alacaklardır, umutla bekliyoruz” dedi.
Kongre Arena’da
Başkanvekili Özdemir, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunun Ülker Sports Arena’da yapılacağını, büyük bir katılım beklediklerini açıkladı. Bu arada, ”Futbolda şike” davası nedeniyle bir süre tutuklu kalan kulüp yönetim kurulu üyesi Şekip Mosturoğlu, 3 toplantı sonra Yüksek Divan Kurulu’na katılırken, üyeler tarafından alkışlandı.
Kulübün borcu 207 milyon lira
Fenerbahçe Kulübü’nün borcunun 207 milyon 667 bin 315 lira olduğu açıklandı. Denetleme raporunda borçlar toplamı olan 223 milyon 897 bin 960 liradan, kulübün alacakları toplamı 16 milyon 230 bin 645 liranın çıkarılmasıyla borçların toplam 207.6 milyon lira olarak yansıdığı kaydedildi. 1 Ocak 2012-31 Mart 2012 tarihleri arasında kulübün 50 milyon 29 bin 504 lira gelir elde ettiği, buna karşılık 39 milyon 151 bin 514 lira gider yaptığı, 10 milyon 877 bin 990 lira gelir fazlası oluştuğu ifade edildi. Bu arada, kulübün şahıslara olan borçlarının 21 milyon 915 bin 403 lira olduğu ve bu tutarın yukarıdaki borç rakamına dahil olmadığı belirtildi.
Günay yeniden başkan
Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na Yüksel Günay yeniden seçildi. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen başkanlık seçiminde, 605 divan kurulu üyesinin oyunu alan Günay, 3 yıl için yeniden başkan oldu. Başkanlık için diğer aday Engin Berker ise 191 oy aldı.
Bu arada, seçimi kaybeden Engin Berker, sonuçların açıklanmasının ardından söz alıp kürsüye çıkarak, Yüksel Günay’ı tebrik etti. Berker, uzmanlık alanında sarı-lacivertli kulübün kendisinden yardım istemesi halinde, kulübün bir neferi olarak çalışmaya her zaman hazır olduğunu belirtti.
CAS davası 18 Haziran’da
Son günlerde çeşitli basın ve yayın kuruluşlarında CAS’taki davalarıyla ilgili olarak çok sayıda spekülatif haberler yer aldığını savunan Özdemir, duruşma tarihinin CAS’ın internet sitesinde yer almamasının nedeninin CAS’ın işleyiş sistemiyle alakalı olduğunu belirtti. Özdemir, “Bu meselenin farklı yorumlara neden olan bir durum haline getirilmesi iyi niyetli bir yaklaşım değildir. Duruşmamız, CAS davasının taraf vekillerine en uygun tarih olan 18 Haziran 2012 günü görülecektir. Kulübümüzün çıkarlarının ve camiamızın hassasiyetlerinin yansıtılmadığı herhangi bir yaklaşım tarzına girilmeyeceğinin ve CAS davamızın kulübümüz adına elde edilmesi arzulanan en olumlu neticenin temini bakımından ele alınıp değerlendirileceğinin bilinmesini ayrıca vurgularız” dedi.
Milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 108,50
En Yüksek: 110,10
En Düşük: 107,20
Değişim 0,18 %
FK: 6,77
PD / DD: -9,41
İşlem Hacmi 161.952.278
Toplam Adet: 1.486.808
Ağırlıklı Ort.: 109,20
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adanalı15 Nisan 2012 13:28

    sı(ç)maç kardeş sen otur kalk Türk futbolunun geleceğini karartan Aydınlar'a ve Demirören2e dua et, hatta UEFA'dan gelen haberlere göre "bizim Türk takımlarına şikeden dolayı ekstadan ceza vermemize gerek yok, onlara zaten Yıldırım DEMİRÖREN gibi bir ceza verilmiş durumda" diyerek cezadan vaz geçmişler. hep beraber gözünüz AYDIN, ama sonunuz karanlık...

  • sımaç15 Nisan 2012 12:49

    işte böyle söke söke alırlar

  • sımaç15 Nisan 2012 11:05

    işte böyle söke söke alırlar