E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖzgür Özel: Cumhurbaşkanı adayı değilim---

Özgür Özel: Cumhurbaşkanı adayı değilim

Özgür Özel: Cumhurbaşkanı adayı değilim
24 Ağustos 2024 - 11:49 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Özel, "Erken seçim istiyoruz, teknik şartları elimizde bugün yok ama emekliler sokaklara dökülürse, işçiler tepkilerini erken seçim talebiyle dile getirirse o zaman olur" dedi. Özel cumhurbaşkanı adayı olmadığını da söyledi


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Habertürk'te açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel, şunları söyledi:

-Bugünkü CHP grubunda veteriner yok, emekli vali yok. Belli mesleklerden olmazsa olmaz. Hayvancılık konuşuyoruz veterinerimiz yok.

-Ön seçimleri buna göre de ayarlamamız lazım. Her şey var sendikacı yok. Herkes kim öne geçiyor diye bakıyor. Türkiye'yi yönetmeye hazırlanıyoruz.

"BİZ ERKEN SEÇİM İSTİYORUZ AMA..."

Özel, erken seçimle ilgili, "Bugün karar alalım, 60 gün sonra iktidarız ama seçim için ya Tayyip Bey 'evet' diyecek ya da Meclis'te çoğunluk, o da yok. Biz erken seçim istiyoruz, teknik şartları elimizde bugün yok ama emekliler sokaklara dökülürse, işçiler tepkilerini erken seçim talebiyle dile getirirse o zaman olur" diye konuştu.

"CUMHURBAŞKANI ADAYI DEĞİLİM"

Özel, "Cumhurbaşkanı adayı mısınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:

-Aday değilim. Çok net. Ben daha önce de anlatmıştım, cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün ve hepimizin partisini yeniden iktidar yapmaya ve o gece genel başkan olmaya adayım.

-Bu hiç azımsanacak bir irade, hedef değildir. Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 yıllık iktidarını sona erdiren, CHP'li cumhurbaşkanı seçtiren bir genel başkan olan, bu işi başaran ekipte genel başkanlık yapmış biri olarak tarihe geçmek onurların en büyüğü.

-Ben teknik direktörüm, 90. dakikada penaltı atılacak. Penaltıya tüm taraftara belki sorarak, en doğru kararı vererek, en doğrusu kimse ona attıracağım.

Özgür Özel'den kötü haber: Ayağı kırıldı!Özgür Özel'den kötü haber: Ayağı kırıldı!

 

Özgür Özel kongrede sert çıktı: Burayı provoke ettirmemÖzgür Özel kongrede sert çıktı: Burayı provoke ettirmem

 

Özel'den SGK borcu açıklaması: Ne öderiz ne inkar ederizÖzel'den SGK borcu açıklaması: Ne öderiz ne inkar ederiz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nedo25 Ağustos 2024 12:46

    Bunlardan bir halt olmaz ya,,iktidara gelsinler,1 ayda ülkeyi uçuruma sürüklerler,,,örn Ecevit.

  • kamil25 Ağustos 2024 12:45

    K.daroğlu ile görüştü,,herhalde yine K.daroğlu c.başkanı adayı olacak,,,muhahahaaaaaa

  • yunus25 Ağustos 2024 12:42

    Erdoğan la konuştuğunda çok etkilendi herhalde ki,,hemen tırstı.İmamoğlu hazırlanıyor.

  • ALİ TEL25 Ağustos 2024 10:27

    chp tarihindeki ne pasif, en değersiz, en projesiz  Kumanda dan başkan, dijital başkan olduğunu görüyoruz.O zaman senin orada ne işin var söylermisin.chp yi her gün daha ucuruma sürüklüyorsun.

  • Mucise Reis : )24 Ağustos 2024 16:44

    O zaman senin orada ne işin var.Ben şuan chp de bu göreği yapabilecek ve layık dahi olabilecek hiç birini göremiyorum.gelsinler ülke büyük kaoslara gebe olabilir.

  • Baran24 Ağustos 2024 12:57

    Çok ayıp etmişsin. genel başkanı olduğun partide kime mihnet borcun var? Türkçe konuşan gavura mı?

  • Garipler dünya 24 Ağustos 2024 12:29

    Sen Atatürk partisi yiz. Sen milletvekilleri maas ögretmen maas olsun emekli milletvekilleri maas iptal olsun huzur hakları iptal olsun 2 yerde fazla maas iptal olsun huzur hakları belediye geçerli baskan yap

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL24 Ağustos 2024 16:47

    chp iktidara gelsin önce çevremizdeki ülkelerde daha sonra da ülkemizin 21 ilini içine alınan kürdistan devletinin kurulmasının önü açılır ülkemiz param parça olma olasılığı yüksek görmekteyim.Bunların dünya dan haberleri olmayan birileri.

  • HALİL KOZALAK24 Ağustos 2024 16:45

    Sen hangi chp den bahis ediyorsun.CHP şuan sırıtını pkk ypg kandile dayadıklarını, TSK, ATATÜRK ün itleri milletvekillerinin söylededikleri HDP nin tamamen kontrolüne idaresine geçmiştir.