E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÖzgür Özel'den devir teslim töreni sözü---

Özgür Özel'den devir teslim töreni sözü

Özgür Özel'den devir teslim töreni sözü
06 Kasım 2023 - 07:31 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştüklerini, mazbatayı alır almaz partiye yakışır bir şekilde devir teslim töreni gerçekleştireceklerini ifade etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Kemal Bey ile telefonla görüştük. Önümüzdeki günlerde, mazbatadan sonra bir devir teslim törenini hep birlikte, bütün Türkiye'nin gözü önünde partimize yakışır bir şekilde yapacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimleri için oy kullandı. Özel, oy kullanma işleminden sonra açıklamalarda bulundu.

Özel, 2 gün boyunca CHP’de Türkiye’ye örnek olacak bir demokrasi şöleni yaşandığını söyleyerek, “Dün bir genel başkanın demokratik bir yarışla, çoklu bir yarışla değişebileceğini bütün Türkiye gördü. Bu Cumhuriyet Halk Partisi açısından, Türkiye açısından, demokrasi açısından çok önemli bir göstergeydi. Bugün de partiyi yönetecek kadroların, Disiplin Kurulu’nun ve Parti Meclisi’nin çarşaf listeyle, isteyen herkesin aday olabildiği ve delegelerimizin özgür iradesiyle karar verdiği şekilde seçildiği bir seçimi yaşadık. Bu ülkede, ülkeyi yöneten parti, genel başkanını ve yönetim kadrolarını seçtiği seçimi 1,5 saat içinde tamamlıyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde bu seçim, 2 gün ve üzerinde tartışılarak, görüşülerek ve uzun uzun karar verilerek, her birisi için tek tek işaret konularak yapılıyor. Demokrasi, bu demek. Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki bu parti içi demokrasinin, bütün Türkiye’ye örnek olmasını diliyoruz. Bundan sonraki süreçte hem parti içi demokrasiyi artırmaya hem de Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceğiz. Bu demokrasi şölenine katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. İyi ki Cumhuriyet Halk Partisi var, iyi ki Cumhuriyet var, iyi ki demokrasi var” ifadelerini kullandı.

''KEMAL BEYLE GÖRÜŞTÜK, DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPACAĞIZ''

Özel, açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bir basın mensubunun yönelttiği, ‘Kemal Bey ile bir görüşmeniz oldu mu?’ sorusuna, Özel, “Telefonla görüştük, önümüzdeki günlerde, mazbatadan sonra bir devir teslim törenini hep birlikte, bütün Türkiye’nin gözü önünde partimize yakışır bir şekilde yapacağız” yanıtını verdi.

Özel, ‘Erdoğan’ın size yönelik açıklamalarına değerlendirmeniz olur mu?’ sorusuna, “Erdoğan bundan sonra geçen her günün, kendisi açısından daha zor, bizim açımızdan daha moralli olacağını biliyor. Erdoğan’ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nden endişe etmeye devam etsin” yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel’e tebrik mesajı

 

Özgür Özel'den seferberlik ilanı

 

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İstanbul Ahmet 06 Kasım 2023 21:54

    Basarili dilerim özğür baskan 6 ay sonra imanoğlu birak

  • azmi06 Kasım 2023 15:28

    İzmir BŞ Belediye Başkan Adayı Selin Sayek Böke'dir ...

  • Ali06 Kasım 2023 18:55

    Milletten uzak vatatana tuzak

  • NUSRET ALİBEYSOY06 Kasım 2023 12:15

    Zaten abd kemal kılıçtaroğlu nu gözden çıkartmış idi.Bundan bir şey olmaz diye ve operesyonu tereyağından kıl çeker gibi yaptıklarını düşünmekteyim. özgür özel beyin suriye ırak libya eğer akdeniz gibi askerlerimizi buralardan çekip abd ye hediyemi edecekler nasıl bir dış politikaları olacak askeri araçlar üreteceklermi bunları öğrenmek isteriz.bu olanların hepsi boş işler bence.

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA06 Kasım 2023 12:13

    ilk genel seçimlerde özgür özel bey ile 67.5 oranla kesin tek başımıza iktidarız.

  • Ali06 Kasım 2023 18:57

    Kikıķııhıkikkķikı ne dedin ne dedin kikıkıhıkikıhıııhagahahaha

  • baran06 Kasım 2023 10:23

    Yoğurdu saklasakta mı sarımsaklasak Sarımsaklamasakta mı saklasak!  Bütün yalanlar ve iftiralar üzeri  Kemalizm Marksizm  miks edilip  acılı pkk leşi sosu ile takviye edilir.

  • Turkogluturk06 Kasım 2023 14:17

    Hayatiniz yalan iftira yolsuzluk ve kandirilmaktan ibaret

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL06 Kasım 2023 10:06

    Bu bizim chp den hiç bir şey asla ve asla mevcut kişiler ile olmaz.Partiye adım atanlar ve bir koltuğu kapanlar ömürboyu milletvekilliği yapıp yan gelip yatıyorlar.Genel başkan dediğin zaman toplumda büyük bir popiletisi ve başarısı kendisinden büyük işler yapması ile tanın dünya ile bütünleşmiş sırtını pkk ypg dayıyan bir parti ile ortaklık yapılan hamasa terörist diyen sonra hiç bir vizyon ve projesi olmayan iki dönemden sonra başarısı olmayan tüm ekip ve milletvekilleri yerine daha olumlu dünya ile bütünmeşmiş arı gibi çalışanlar olmaz ise bir 20 sene daha seçimleri kayıp ederiz.Bu olay mevcut kişilerin yerini pekiştirmek için ne şiş yansın ne kebap illizyonluk  olayından ileri gitmez.Sonra zihniyet değiştirip  gerçek ATATÜRK cü  moduna girmeli sanayi ve askeri fabrikalarını bir gün kemal gidip de gezdimi.nerede ise kapansın modunda idi.

  • DÖŞEMECİ06 Kasım 2023 09:53

    nihayet kurtulduk adam kaç seçim kaybetti kaybettirdi yakısanıda çekilmekti ama kaybetmek duasında olsa gerek noktayı böyle koydu..........

  • Ahmet Özbir06 Kasım 2023 09:51

    hayatındaki en büyük başarısı, Bay Kemal'e bay bay demek

  • İstanbul serhat 06 Kasım 2023 09:50

    Özğür baskan sen kazan madın kazan imonoglu oldu. Siz. Belediye kaybedersen istifa yazsın hepsini seçilecek parti meclis istifa yazın. CHP gidın

  • sözün özü06 Kasım 2023 08:46

     Böyle bir parti her ülkeye nasip olmaz.... BU CHP'nin  yönetme, iş yapma, vatandaşı düşünme, ülkenin sorunlarını çözme gibi   bir anlayışı yok.     Hep havanda su dövme. Lakırdı, ara sıra ATATÜRKÜN adını anma, Cumhuriyeti  biz kurduk lafazanlığı yapma, vatanı kurtardık düşmandan temizledik gibi kendini tatmin etmekten öteye gidemeyenleri toplandığı bir PARTİDİR............

  • Turkogluturk06 Kasım 2023 14:18

    Enflasyonu kuduryan kim.yolsuzluklar karsisinda sansur koyan kim.