E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisPara Yöneticileri yeniden yapılanıyor ---

Para Yöneticileri yeniden yapılanıyor

Para Yöneticileri yeniden yapılanıyor
18 Mayıs 2011 - 16:42 borsagundem.com

Para Yöneticileri Derneği yeni vizyonu çerçevesinde tüm para piyasalarında çalışan tüm finansçıları kucaklamayı hedefliyor

Dernek Başkanı Kerim Rota ve Başkan Yardımcısı Bora Böcügöz adıyla üyelere gönderilen mesaj şöyle:

Finans Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Para  Yöneticileri Derneği, 1989 yılında Türkiye’de Finansal Piyasaların TCMB öncülüğünde faaliyete geçmesinin hemen ardından kurulmuş bir mesleki dayanışma derneği olup, kurucularımız arasında Sayın Süreyya Serdengeçti, Sayın Aclan Acar, Sayın Haluk Ulusoy, Sayın Meral Kiper, Sayın Mehmet Kamil Tarhan, Sayın Nebil Erulaş, Sayın Fatma Can ve Sayın Rezzan İren bulunmaktadır.

Öncelikle aradan geçen 22 yıl içinde çeşitli etkinliklere evsahipliği yapıp, aynı mesleği icra eden “dealer” camiasının çatı örgütü olan derneğimiz adına, bugüne kadar emeği geçen tüm Para Yöneticileri Derneği Başkanları ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerimizi iletmek isteriz.

Derneğimiz bugünlerde yeni bir yapılanmanın eşiğindedir.

Derneğimizin faaliyete geçtiği döneme göre Bankacılık ve Sermaye Piyasaları, gelişen ve ürün çeşitliliğini arttıran Finans Piyasaları içerisine çok daha entegre hale gelmektedir. Dernek Yönetimi olarak önümüzdeki döneme yönelik vizyonumuz, Finansal Piyasalarda birleşen Bankacılık ve Sermaye piyasalarını, camia olarak da birleştirmektir.

Bu amaçla 23/01/2011 tarihinde yapılan genel kurul toplantımızda üye kapsamımızı “Banka ve finansman sektöründe faaliyette bulunan bir kuruluş bünyesinde en az bir yıl para yöneticisi "Dealer" olarak görev yapmış veya halen yapıyor olan” şeklinde değiştirerek Bankaların yanısıra, Aracı Kurumlar, Portföy Yönetim Şirketleri ve çalışanlarını da kapsayacak şekilde değiştirmiş bulunmaktayız.

Sizlere daha kolay ulaşabilmek ve sektörümüzün asıl amacı olan mesleki gelişimi sağlamak amacıyla, internet sitemizi yeniledik. Yeni internet sitemizde önde gelen ekonomi ve siyaset yazarlarının günlük yorumlarını, katılabileceğiniz ödüllü  yarışmaları ve sektör eğilimlerini ölçmeyi mümkün kılan anketleri, piyasalar hakkında görüş alışverişinde bulunabileceğiniz forumları ve piyasa verilerini derleyen Makronomi adlı kullanışlı bir veri setini bulabilirsiniz.

Yeni internet sitemizi keşfedebilmek için tek yapmanız gereken www.parayoneticileri.org.tr sayfasını ziyaret etmektir. Sitemiz yılsonuna kadar tüm kullanıcılara açık olacaktır.

Üyelerimizin biraraya geleceği “Yaza Merhaba” partimizin yerini ve zamanını ise çok yakında sitemizde ilan ediyor olacağız.

Sizden ricamız, Bankaların “Dealing Room” görev alanlarının yanısıra, Aracı Kurumlar ve Portföy Yönetimi Şirketleri çalışanı arkadaş ve meslektaşlarınızı da derneğimizin yeni vizyonu  konusunda bilgilendirmeniz ve bu  iletiyi onlara da ulaştırmanız.Göstereceğiniz ilgi için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

Kerim Rota                                                          Bora Böcügöz

Para Yöneticileri Derneği Başkanı                      Para Yöneticileri Derneği Başkan Yardımcısı 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)