E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisPaşalar borsada da darbe yapmışlar---

Paşalar borsada da darbe yapmışlar

Paşalar borsada da darbe yapmışlar
09 Ekim 2012 - 00:01 borsagundem.com

Sarmusak: 28 Şubat sürecinde borsaya 100-150 bin dolar para yatırdılar, tanklar yürümeden önce çekildiler

Batı Çalışma Grubu ile ilgili Köstebek davasından yargılanıp beraat eden Kadir Sarmusak, bazı paşaların borsada spekülasyon yaptığını iddia ederek, "28 Şubat sürecinde borsaya 100-150 bin dolar para yatırdılar, daha sonra tanklar yürümeden önce borsadan çekildiler" dedi. Meclis Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu, Batı Çalışma Grubu ile ilgili Köstebek davasından yargılanıp beraat eden Kadir Sarmusak'ı dinledi. "Vatana olan son görevimi de yaptığımı düşünüyorum" diyen Sarmusak, bazı paşaların borsada spekülasyon yaptığını iddia etti. Sarmusak, "28 Şubat sürecinde borsaya 100-150 bin dolar para yatırdılar, daha sonra tanklar yürümeden önce borsadan çekildiler" diye konuştu. Sarmusak, ayrıca Köstebek olayında kendisini ihbar eden kişinin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel olduğunu öne sürdü. 
BAYDUR: HATA YAPMADIK 
Komisyonun dinlediği bir diğer isim ise 28 Şubat sürecinde Refahyol Hükümeti'ne karşı bildiri yayımlayan ''sivil inisiyatif'' üyesi TİSK'in Eski Başkanı Refik Baydur oldu. Baydur, 28 Şubat sürecindeki çalışmaları için, ''Hiçbir şekilde hata ettiğimize inanmıyorum'' dedi. 
GÜNER: ECEVİT VE ERBAKAN ERKEN SEÇİME EVET DESEYDİ DARBE OLMAZDI 
Eski bakanlardan Agah Oktay Güner ise 12 Eylül Alt Komisyonu’nun konuğuydu. Güner, siyasi otorite zayıf olduğu için darbe yapıldığını söyledi. "Ecevit ve Erbakan erken seçime evet demiş olsaydı darbe gerçekleşmezdi" diye konuştu. (ntv)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KIRIMLI09 Ekim 2012 18:30

    100-150 bin dolar koydu sonra çekti.E yani ne yapmışlar, o tarihte vob bile yok...Bu tanıklıklarlamı yapılacak yargılamalar...Paşalar diyor çoğul ifade ile, kişi ismi bile veremiyor..aralarında para toplamışlar bundan para kazanalımmı demişler..toplamışlar ama hepi topu bu kadarcıkmıymış.Para kazansalar nolur ikiye katlasalar nolur o kadarcık parayı.Öyle bir anlatıyor ki cuntanın milyon dolarlarından bahsediyor sanki.150 bin dolarla iş yapıyorum diyen adama devam et toz kaldırma derler ancak... Bakarsın şahısların mal varlıklarına ispatlayabildiğin bir ''sebepsiz iktisab'' varsa delilleri ile koyarsın ortaya. Delil gösterme ,ispat etme ihtiyacı duymuyorsanız söyleyin bilelim yırtınmayalım adalet hukuk ilke kaide kural diye..Sonuna kadar haklı bile olsanız haklılılığınızı delillendirilmiş fiiller üzerinden ispat ederek suç isnat edeceksiniz ki adil olasınız.

  • leavescars09 Ekim 2012 11:27

    "borsaya 100-150 bin dolar para yatırdılar, daha sonra tanklar yürümeden önce borsadan çekildiler" lafı hiçbir şey ifade etmiyor. Başta Shortlama diye düşündüm ama o da değil, paşalar nerden bilsin onu zaten... Ya Sarumsak ifade edemiyor, ya da doğru değil bu söyledikleri.

  • MİSAFİR09 Ekim 2012 10:43

    GÜVENSİZ BİR ÜLKE DEVLETE GÜVEN DİK BENZIN 40 KRŞ ARTTI KEFİL OLDUK KAÇTI İŞ YAPTIK BATTI KİME GÜVENECEKSİN.

  • Engin Us09 Ekim 2012 10:38

    İftira büyük günahtır. Yeter artık şerefli generallerimizle böyle adice uğraşmayın. Sarmısakmısın nesin o anlattığın dümenleri en iyi sen ve senin gibiler bilir. Yazıklar olsun.

  • 09 Ekim 2012 02:13

    Sarumsak efendi cin olmuşta TSK çarpmaya kalmış.Kaç paşada yüz yüzelli bin dolar varda borsaya koyupta para kazamış?Cep delik cepgen delik siyasete atılıpta Milyar dolarların sahiplerini araştımayan gazetecilere yazıklar olsun.Tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyenleri ortaya çikarında görevinizi yaptığınıza inanalım.