E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPaşayeva'dan Türkiye'ye destek: Gücünüz yetmez---

Paşayeva'dan Türkiye'ye destek: Gücünüz yetmez

Paşayeva'dan Türkiye'ye destek: Gücünüz yetmez
19 Şubat 2018 - 21:11 borsagundem.com

Paşayeva, "Türkiye yalnız değil, Türkiye’yi zayıflatmaya sizin gücünüz yetmez çünkü Türkiye için canını verecek, canını vermeye hazır olan ben de dahil on milyonlarca Türk milletinin evladı var" diye konuştu

Azerbaycan Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Asamblesi Üyesi Ganire Paşayeva, Aydın'ın Nazilli ilçe Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Azerbaycan-Karabağ Parkı ile Hocalı Soykırımı Anıtı'nın açılış törenine katıldı.

"MESAJ VERMEYE GELDİK"

Parkın yapılmasından dolayı çok mutlu olduğunu aktaran Paşayeva, bunun iki Türk devleti arasındaki bağı daha da artıracağını söyledi. Birlik ve beraberliğin önemine dikkati çeken Paşayeva, "Bugün çeşitli terör örgütlerinin arkasında durarak, PKK, PYD ve YPG fark etmez hepsi bir terör örgütlerinin parçalarıdır. Türkiye’yi zayıflatmak isteyenlere buradan 'Türkiye yalnız değil, Türkiye’yi zayıflatmaya sizin gücünüz yetmez çünkü Türkiye için canını verecek, canını vermeye hazır olan ben de dahil on milyonlarca Türk milletinin evladı var' mesajını vermeye geldik." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye için canlarını çekinmeden feda edebileceklerini vurgulayan Paşayeva, Türkiye'nin güçlü olmasının tüm Türk uluslarının güçlü olması anlamına geldiğini ifade etti.

"AZERBAYCAN ORADA YALNIZ DEĞİL"

"Türkiye güçlü ise Azerbaycan daha güçlü olacak." diyen Paşayeva, şöyle devam etti:

"Karabağ davamız çok daha güçlü olacak. Azerbaycan güçlü oldukça, siz o coğrafya da daha da güçlü olacaksınız. Ey Birleşmiş Milletler, ey Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, aldığı kararları uygulamak için Ermenistan’a baskı etmeyenler, tam aksine o işgalci zihniyete farklı farklı yollarla destek olanlar Azerbaycan orada yalnız değil. Azerbaycan için canını kurban vermeye hazır milyonlarca Türk milleti var."

SÖZ VERDİ

Karabağ’ı işgalden kurtaracaklarını ve orada da bir Nazilli Parkı açacaklarını söyleyen Paşayeva, bu konuda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a söz verdi. 
Azerbaycan ve Türk milleti arasında ayrı bir bağ bulunduğunu belirten Alıcık ise Azerbaycan'ın Türk’ün kalesi olduğunu dile getirdi.  Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük de Karabağ Parkı’nın ismiyle beraber dünyaya mesaj verildiğini vurgulayarak, Türklüğün birliğini, iki milletin bir arada oluşunu ve gelecekte de bir arada olacağının belirtilerini gösterdiğini kaydetti. 
Konuşmaların ardından park ve anıtın açılışı gerçekleştirildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gobel6619 Şubat 2018 23:18

    T.C vatandaşı Muhalefet mensupları Aslan parçası görsün.

  • siverekli 19 Şubat 2018 22:09

    bizdeki muhalefet te senin gibi olsa sırtımız yere gelmez bizdekiler türkiye iran savaşsa irandan olurum diyor senden belki biraz utanırlar tabiki utanma olsa

  • canbey19 Şubat 2018 21:55

    bu kadın azerbaycanın başına geçmelı alıyevlerın hanedanlığı son bulmalı

  • Ganire Paşayeva GNÇLK19 Şubat 2018 21:43

    "Selam olsun bütün Türk ellerine!"..."Selam olsun ey Türk Dünyası;...Selam olsun Azerbaycan....Selam olsun Türkiyemiz....Selam olsun Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan....Selam olsun Türkistan....Selam olsun Altaylar'dan, Sibirya'dan, Tuva'ya....Hakaslar'dan, Tataristan'a....Başkurdistan'dan, Çuvaşiya'ya....Tüm değerli Türk yurtlarına!...Selam olsun Balkanlar'a....Selam olsun Kırım'a....Selam olsun Ahıska'ya....Selam olsun Karabağ'a....Selam olsun Bayırbucak'a.....Selam olsun Kerkük'e, Telafer'e....Selam olsun insanlarımızın yaşadığı tüm ve güzel yurtlarımıza."..."Ganire Paşayeva..." AKLIMA ŞİİRİ GELDİ. TAM BİR TÜRK SEVDALISI... SAYGILAR...

  • ...19 Şubat 2018 21:32

    kuzey kore örnek bak... adamlarda silah teknolojisi var koca abd ye kafa tutuyor. Silah üretmeden, kıtalar arası roket almadna ABd korkmuyor. israile bak. adamların denizaltıları avr k.kore gibi nukleer roket atabiliyor. yani ulke işgalde olsa akdenızde ayd okyanustaki 1 israil denızaltısı bile risk. silah teknolojısı olursa etkınlıgımız artacaktır. arge arege diye diye yıllarca yazdık. ama bazıları 1usd=1 tl mantı ile montaj sayayine övgüler etti rotayı yanlış çizdirdi.