E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisPEGYO SPEKÜLATÖRÜ AVUKAT KURBANI---

PEGYO SPEKÜLATÖRÜ AVUKAT KURBANI

PEGYO SPEKÜLATÖRÜ AVUKAT KURBANI
05 Haziran 2008 - 11:52 borsagundem.com

Pera GYO tahtasında sıkışan oyuncunun, ikinci girişiminde de başarısız olduğu iddiaları borsa kulislerinde kulaktan kulağa fısıldanıyor

Son dönemin en hareketli hisselerinden Pera GYO'da patronla genç oyuncu arasındaki savaş giderek büyüyor. Kulislerde 20 milyon lota yakın hisse topladığını öne süren oyuncunun şirketi ele geçirmek için yaptığı ikinci girişimin başarısızlıkla sonuçlandığı öne sürülüyor. Şirketin yönetiminde söz sahibi olmak amacıyla genel kurula katılan oyuncuların bu konuda başarısız oldukları söyleniyor. Oyuncunun avukatının gerekli çoğunluğu sağlayan belgeyi genel kurula sunamadığı öne sürülüyor. Hisseleri toplayan kişilerden vekalet name almayı unutan avukatın genç oyuncuyu da zor durumda bıraktığı iddia ediliyor. Genel kurulda karayel estirmek amacında olan oyuncunun girişiminin ikinci kez başarısızlıkla sonuçlandığı konuşuluyor. Bu durum hisselerde de sert düşüşe neden olurken, çevresindeki isimlere de çok sayıda hisse aldıran oyuncunun zor günler yaşadığı iddia ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)