E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPelosi: Tanrı Amerika'yı Biden'ın büyüklüğü ile kutsamıştır---

Pelosi: Tanrı Amerika'yı Biden'ın büyüklüğü ile kutsamıştır

Pelosi: Tanrı Amerika'yı Biden'ın büyüklüğü ile kutsamıştır
21 Temmuz 2024 - 22:57 borsagundem.com

ABD eski Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesine ilişkin açıklamada bulundu

ABD eski Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Tanrı Amerika'yı Joe Biden'ın büyüklüğü ve iyiliği ile kutsamıştır” dedi.

ABD eski Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi, yaptığı açıklamada, “Başkan Joe Biden, ülkemizi her zaman ilk sıraya koyan vatansever bir Amerikalıdır. Bıraktığı vizyon, değerler ve liderlik mirası onu Amerikan tarihinin en önemli Başkanlarından biri yapmaktadır. Amerika'nın vaatlerine her zaman inandığı ve insanlara kendilerini gerçekleştirme fırsatı verdiği için Başkan Biden'a sevgi ve şükranlarımızla. Tanrı Amerika'yı Joe Biden'ın büyüklüğü ve iyiliği ile kutsamıştır” dedi.

Pelosi, televizyonda Biden-Trump arasında yapılan tartışma programının ardından Biden’a çekilmesi yönünde tavsiye verenlerden biriydi.

CLINTON: HARRIS’İ DESTEKLEYECEĞİZ

ABD eski Başkanı Bill Clinton, ABD Başkanı Biden’ın aday gösterdiği mevcut Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e destek vereceğini belirtti. Clinton, “Biden, olağanüstü hizmet kariyerini Amerika'yı benzeri görülmemiş bir salgından kurtaran, milyonlarca yeni istihdam yaratan, yıpranmış bir ekonomiyi yeniden inşa eden, demokrasimizi güçlendiren ve dünyadaki itibarımızı yeniden kazandıran bir Başkanlık ile tamamladı. Başkan Yardımcısı Harris'i destekleme konusunda Başkan'a katılmaktan onur duyuyoruz ve kendisini desteklemek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Trump: Harris'i yenmek Biden'dan kolay olacakTrump: Harris'i yenmek Biden'dan kolay olacak

Biden adaylıktan çekildiBiden adaylıktan çekildi

Biden'ın hafta sonu başkanlık yarışından çekilebileceği iddia edildiBiden'ın hafta sonu başkanlık yarışından çekilebileceği iddia edildi

Biden'a kötü haber: Kovid-19 testi pozitif çıktıBiden'a kötü haber: Kovid-19 testi pozitif çıktı

Joe Biden seçimden çekilme şartını açıkladıJoe Biden seçimden çekilme şartını açıkladı

Trump, anketlerde Biden'ın önüne geçtiTrump, anketlerde Biden'ın önüne geçti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa22 Temmuz 2024 09:05

    Dünyaya rahat ve huzur vermeyen Amerika'nın başkanlarından biriydi.Silaah şirketlerinin Ceo'su gibi çalıştı.Ukrayna ve Filistin onun eseri.