E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu---

Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu

Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu
07 Ağustos 2024 - 13:05 borsagundem.com

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde bugün arama tarama faaliyeti sırasında açılan taciz ateşi sonucunda Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp'in şehit olduğu bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde 7 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen arama tarama faaliyeti sırasında teröristler tarafından taciz ateşi açıldı.

Saldırı sonucu Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Pençe-Kilit Harekat bölgesinde, 7 Ağustos 2024 tarihinde, arama tarama faaliyeti sırasında açılan taciz ateşi sonucunda Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de bakanlığın sosyal medya hesabından yayımladığı başsağlığı mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız 7 Ağustos 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı'ndan şehit polis memuru için başsağlığı mesajıCumhurbaşkanı'ndan şehit polis memuru için başsağlığı mesajı

 

Mehmetçik Kocateşe şehitlerini andıMehmetçik Kocateşe şehitlerini andı

 

Pençe-Kilit'ten acı haber: 1 şehitPençe-Kilit'ten acı haber: 1 şehit

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )07 Ağustos 2024 16:15

    Artık bu teröristleri yakalağın zaman ister içten olrusun ister dıştan olsun ve içimizde de bunları destekleyen işbirliği yapanların hepsine artık idam cezası gelmelidir.