E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe Kilit'te 42 terörist etkisiz hale getirildi---

Pençe Kilit'te 42 terörist etkisiz hale getirildi

Pençe Kilit'te 42 terörist etkisiz hale getirildi
22 Nisan 2022 - 11:55 borsagundem.com

MSB, Irak'ın kuzeyinde devam eden 'Pençe-Kilit Operasyonu'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 42'ye yükseldiğini açıkladı.

Irak'ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde başlatılan Pençe-Kilit Operasyonu planlandığı gibi başarıyla devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı, operasyon kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 42'ye yükseldiğini bildirdi.

Bakanlığın açıklamasında, "Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 42’ye yükseldi. Teröristlerin inlerini yerle bir etmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

 

Irak'a Pençe-Kilit notası!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ22 Nisan 2022 15:21

    benim merak ettiğim 6 galyan masa iktidara gelir ise bu teröristlerin durumu ne olacak.hepsi devlet dairesinde işemi yerleştirilecek.

  • Fener22 Nisan 2022 19:50

    Unutma 2002 öncesindeki hükümet bebek katilini paket yapıp getirmişti. Ve o yıllarda teröre öyle bir darbe vuruldu ki bitme noktasındaydı. Bütün avrupa pkk yı terörist örgüt olarak tanıdı. Aynı hükümet devam etseydi abd pkk ya bir tane dahi silah yardımı yapamazdı.

  • Mucise Reis ;)22 Nisan 2022 15:04

    Temizlik iyidir. Ama bence Daha önemli bölgesel adımlar atılması gerekli. Mesela Irak orada resmid evlet olduğunda yapılan bütün insanlık dışı durumlarda, global ülke mahkemeleri olur, baskılar olur, yaptırımlar nota verilecek bir devlet olur. suriye aynı biçimde orada devlet olsa bu kadadar uğraşmazdık terör odakları ile... o bakımdan orada istikrarlı devlet olmalı, etrafımızda devlet olunca, zaten terör odaklara uydu-iha-siha vb cihazlar ile müdehale  hakkı elimizde mevcut. Terör grupları ile mücadele temeli, etrafımızda kendi sınırını kollayan ordular ve devletler ile çözülecek gibi. saddam gitti ırakda onlarca terör grupları kuruldu. O zamanda vcardaı pkk ypg ama teknolojı ilerledi uydular, tepe noktalara tank yolları yapmak, iha siha sistemleri, vb. gelişti norma pazarda satılan kameralı drone ile bile mağaralar kontrol edileiblir... Komşu devletler ile atılacak dev adımlar, şok yukumuzu maddı manevi düşürecektir. Askerimizin 1 tanesi dahi çok kıymetli tarifi yok...

  • KERİM22 Nisan 2022 12:15

    BAHAR TEMİZLİĞİ İYİDİR