E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPereira'dan maç sonu çarpıcı açıklama---

Pereira'dan maç sonu çarpıcı açıklama

Pereira'dan maç sonu çarpıcı açıklama
08 Kasım 2015 - 20:11 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Torku Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 77. dakikada Jose Fernandao'nun attığı golle sahalarında 1-0 kazandıkları Torku Konyaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira'nın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Bugün sahada defansif anlamda iyi bir Fenerbahçe vardı, hafta içi Ajax ile oynadığımız karşılaşma da bizi yordu. Bu maça çıkmak kolay değildi. Fiziksel anlamda taze bir görüntü vermedik. Ancak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz."

"1 gol bulduk, fark atabilirdik"

"Rakibin sadece 1 kontra atağını hatırlıyorum. 1 gol bulduk, 2-3 gol daha olabilirdi, fark da atabilirdik. İkinci yarıda daha etkiliydik. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Bizim için en önemli nokta takım ruhunu geliştirmek. Yol aldığımızı hissediyorum. Takım ne zaman baskı yapılması gerektiğinin, sonra hızlı bir şekilde geri dönmesi gerektiğinin farkında."

"Kaçırdığımız birkaç pozisyonu görebiliyorum"

"Hücumda iş bitirebilecek oyuncularımız var. Oyuna 2. yarıda giren oyuncular bize kalite sağladılar. 2-3 gol atabilirdik ve sonra skor daha farklı olurdu. Kaçırdığımız birkaç pozisyonu görebiliyorum. Rakibin sadece 1 kontra atağı var. Böyle etkili bir takıma sadece 1 kontra atak şansı vermek, gittiğimiz yol adına önemli diye düşünüyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)