E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivPert Hyundai'yi kazasız diye satmışlar---

Pert Hyundai'yi kazasız diye satmışlar

Pert Hyundai'yi kazasız diye satmışlar
10 Şubat 2012 - 12:37 borsagundem.com

İkinci el Hyundai araç alan bir tüketicinin isyanı: Bu benim ilk arabam, hayatımın en büyük kazığı oldu

İkinci el Hyundai araç alan bazı kişilerin büyük sıkıntılar yaşadığı ortaya çıktı. BorsaGündem'e  gelen bir yorumda araç sahibi sıkıntılarını şöyle aktarıyor:
".2010 yılında aldığım 2. el 2005 Getz aracımın bu ay kasko yaptırırken ağır hasar kaydı olduğunu ve perte çıkarılmış olduğunu öğrendim. Geçen sene kasko yaptırdığım firma hiçbir şey söylemedi bu konuda. 5664 ten sms'le yaptığım kontroller sonucu aracın 2009 yılında kaza geçirdiğini öğrendim, yani ben almadan birkaç ay önce. Alırken de kontrol yapmıştık ama hiçbir kayıt yoktu, nasıl olduysa artık sonradan çıkmış, açıkçası resmen dolandırıldım. Satan kişiyi de tanıyor ve yerini biliyorum ama aradan 2 sene geçtikten sonra hiçbir talep veya itiraz hakkımın olmadığını söylediler. Bu benim ilk arabam, hayatımın en büyük kazığı oldu, çok üzüldüm ama sağlık olsun demekten başka yapacak bir şey yok.14 civarı bir rakama almıştım, sordum biraz bu durumdaki bir araç ancak 10 civarı gider o da alıcı çıkarsa dediler. Bu durumda hukuki bir hakkın olabilir diyen bir hukukçu arkadaş olursa eğer bu site vasıtasıyla görüşebiliriz (buraya mail adresimi yazmak istemiyorum, site bu konuda yardımcı olur sanırım)."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)