E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor‘Pes artık’ dedirten derbi ---

‘Pes artık’ dedirten derbi

‘Pes artık’ dedirten derbi
09 Aralık 2012 - 15:47 borsagundem.com

Galatasaray-Beşiktaş maçında tribünlerde olaylar çıktı… Tekerlekli sandalye basketbol derbisi yarım kaldı

Galatasaray ile RMK Marine Beşiktaş arasında oynanan tekerlekli sandalye basketbol maçında tribünler sahaya indi, olaylar çıktı, maç yarım kaldı. İki takım oyuncularının ısınmaya başladığı anda Beşiktaş taraftarlarının sahaya inmesi olayların başlangıcı oldu. Oyuncular ve tarafların teknik heyetleri de soyunma odasına geri döndü. olis Galatasaray taraftarlarını salon dışına çıkardı. Saha komiseri yaşananlardan sonra müsabakayı başlatmama kararı verdi.
Beşiktaş taraftarları Galatasaray tribünde asılı pankartı indirirken, oyunculara bir saldırı olmaması nedeniyle kargaşanın ardından maç yeniden başladı. Karşılıklı küfürleşmelerle geçen ilk periyodun ardından, ikinci periyodun bitimine 6 dakika kala olaylar büyüdü. Taraftar gruplarının birbirlerine ve sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle hakemler oyunu durdu.
Olaylara biber gazı ile müdahale eden güvenlik kuvvetleri tribünleri boşalttı. Salondaki yoğun gaz bulutu nedeniyle maçı anlatan GSTV spikerleri de zor anlar yaşadı. 31-26 Galatasaray üstünlüğüyle devam eden karşılaşmaya ara verildi. Hakemler, federasyon görevlileri ile görüştü ve maçı tatil edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)