E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrol 2016'da ralli yaşayabilir---

Petrol 2016'da ralli yaşayabilir

Petrol 2016'da ralli yaşayabilir
04 Nisan 2016 - 10:29 borsagundem.com

Petrol fiyatlarında düşüş sürse de ralli beklentisi daha ağır basıyor

BORSAGUNDEM - DIŞ HABERLER SERVİSİ 

Petrolün varil fiyatı geçen hafta yaklaşık bir ayın en düşük seviyelerine inse de analistler petrolde 2016 rallisi yaşanacağına işaret ediyor.
CNBC kanalına konuşan RBC Capital Markets emtia stratejisti Helima Croft, önümüzdeki dönemde petrolün varil fiyatında yükseliş yaşanacağına işaret etti.
Croft, petrolde özellikle OPEC ve OPEC dışı petrol üreticilerinin 17 Nisan’daki görüşmelerinden sonra bir hareketlilik beklediklerini dile getirdi.
Croft, “Son bir yılı en büyük üreticiler Rusya ve Suudi Arabistan’ın her şeyin yolunda olduğuna dair açıklamalarını dinleyerek geçirdik” dedi.
Croft, petrol üretimi dondurma yönündeki mesajların bile emtianın yükselişinde etkili olduğunu belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TİMSAH1604 Nisan 2016 11:37

    TÜPRAŞ ralliyi mi bekliyor. borsa gündem dış haberler servisi petrol indi dolar indi TÜPRAŞ benzini neden hala indirmez diye haber yapmak aklınıza mı yoksa işinize mi gelmez işte onu anlamadım. şu anki durum bizi ilgilendirir. ralli sonra ki iş onu zamanı gelince konuşuruz. ham petrol yükselir petrol yükseldi ver petrol aynı kalır dolar yükselir dolarla alırız yükseltiriz ver. ama her ikisi de düşer otur. doymadınız.