E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrol bildirimlerinde değişiklik---

Petrol bildirimlerinde değişiklik

Petrol bildirimlerinde değişiklik
12 Ocak 2013 - 10:50 borsagundem.com

Petrol Piyasası Bilgi Sistemi Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle piyasada yapılacak bildirimlerde nasıl değişiklikler meydana geldi

Petrol Piyasası Bilgi Sistemi Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, düzeltme yapılamayacak bildirimlerle bildirim yapılmaması veya eksik yapılması halinde eksikliğin tamamlanması için süre verilmeyecek veya farklı süre verilecek bildirimler, Sistem Kullanım Talimatı ile belirlenecek.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca hazırlanan Petrol Piyasası Bilgi Sistemi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Değişiklikle, Yönetmeliğin 7'nci maddesine ''Düzeltme yapılamayacak bildirimler ile bildirim yapılmaması veya eksik yapılması halinde eksikliğin tamamlanması için süre verilmeyecek ya da farklı süre verilecek bildirimler Sistem Kullanım Talimatı ile belirlenir'' fıkrası eklendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)