E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrol fiyatları yükseliyor---

Petrol fiyatları yükseliyor

Petrol fiyatları yükseliyor
03 Kasım 2017 - 19:47 borsagundem.com

Petrol fiyatları cuma günü küçük çaplı bir yükseliş sergilerken, ABD'nin gösterge petrol sözleşmesi son 2 yıldan daha uzun bir süredir en yüksek seviyesinden fiyatlanıyor.

BORSAGUNDEM.COM

Petrol fiyatları cuma günü küçük çaplı bir yükseliş sergilerken, ABD'nin gösterge petrol sözleşmesi son 2 yıldan daha uzun bir süredir en yüksek seviyesinden fiyatlanıyor. Piyasa oyuncuları, pazarın yeniden dengeleneceği ve OPEC'in üretim kesintilerini sürdüreceği beklentisinin tadını çıkarıyor.

Batı Teksas türü ham petrolün Aralık vadeli sözleşmeleri 9 sent ve yüzde 0.2 artışla 54.63 dolardan işlem görüyor. Bu seviye 2 Temmuz 2015 tarihinden bu yana en yüksek kapanış rakamını ifade ediyor. Fiyatlarda haftalık bazda ise yüzde 1.4 oranında yükseliş yaşanıyor.

Brent türü petrolün Ocak vadeli sözleşmeleri ise 19 sent ve yüzde 0.3 oranında artışla 60.81 dolardan fiyatlanıyor. Sözkonusu sözleşmede haftalık bvazda ise yüzde 1.2 oranında artış sözkonusu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)