E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrol günü artışla, haftayı kayıpla tamamladı---

Petrol günü artışla, haftayı kayıpla tamamladı

Petrol günü artışla, haftayı kayıpla tamamladı
08 Aralık 2017 - 23:22 borsagundem.com

Ortadoğu'da yeniden yükselen jeopolitik risklerin arz kaynaklı endişeleri artırması, petrol fiyatlarının günü yükselişle tamamlamasına neden oldu.

BORSAGUNDEM.COM

Ortadoğu'da yeniden yükselen jeopolitik risklerin arz kaynaklı endişeleri artırması, petrol fiyatlarının günü yükselişle tamamlamasına neden oldu. Bununla birlikte fiyatlar bir önceki haftanın kapanışına göre geriledi.

Petrol fiyatlarının bugün yaşadığı yükselişte etkili olan diğer unsurlar Nijerya'da petrol çalışanlarının greve gideceği yönündeki haberler ve Çin'in petrol talebinde Kasım ayında yaşanan artış oldu. Bununla birlikte ABD'de petrol üretiminin iki aftadır artış gösteriyor olması petrol fiyatlarındaki yükselişi sınırladı.

Bu gelişmelerin ardından Ocak vadeli Batı Teksas ham petrolü sözlemeleri yüzde 1.16 oranında ve 67 sent yükselerek 57.36 dolar seviyesinden günü tamamladı. Söz konusu sözleşmeler bir önceki haftanın kapanışına göre ise yüzde 1.7 oranında değer kaybı yaşadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)