E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıPetrol kazançlarını sürdürüyor---

Petrol kazançlarını sürdürüyor

Petrol kazançlarını sürdürüyor
22 Kasım 2016 - 07:47 borsagundem.com

Petrol, OPEC üyelerinin anlaşacağı beklentisiyle yükselişini sürdürdü

Petrol, OPEC üyelerinin üretimin kısılmasına yönelik anlaşmanın sonuçlandırılması yönünde gelen olumlu açıklama petrol fiyatlarının yükselmeye devam etmesine neden oluyor.

Yükselişini üçüncü güne taşıyan Batı Teksas petrolü (WTI), Nymex piyasasında dün 1.80 dolar yükselerek 47.49 dolar ile 28 Ekim'den bu yana en yüksek seviyeden kapanış gerçekleştirdi. Ham petrol yeni günde varil başına 48.81 dolara kadar çıktıktan sonra, an itibari ile yüzde 1.02 yükselişle 48.73 Dolar seviyesinde...

Brent petrol dün yüzde 4.4 yükselişle 48.90 dolara kadar çıkarak 28 Ekim'den bu yana en yüksek seviyesinden kapandı. Petrol yeni günde yüzde 1.1 yükselerek varil başına 49.42 dolara kadar çıktıktan sonra an itibari ile yüzde 0.84 yükselişle 49.40 dolardan işlem görüyor.

Libya'nın OPEC büyükelçisi Muhammed Oun, petrol üretiminin sınırlanması, azaltılması konusunda OPEC'in Viyana'daki genel merkezinde delegeler seviyesinde dün yapılan müzakerelerin iyi
geçtiğini söyledi. "Müzakere ediyoruz, görüş ayırılıkları yok" diye konuşan Ouh, "İlk günkü toplantılar iyi gitti" dedi. Üye ülkelerin daimi temsilcileri ve teknik uzmanlarını katıldıkları toplantı bugün Türkiye saati ile 12.00'de devam edecek.

Altında alımlar sürüyor

 

ABD, Rusya'ya gözdağı mı veriyor?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)