E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPFDK'dan Galatasaray'a ihtar! ---

PFDK'dan Galatasaray'a ihtar!

PFDK'dan Galatasaray'a  ihtar!
16 Şubat 2016 - 16:23 borsagundem.com

Taraftarının kötü tezahüratı nedeniyle PFDK Galatasaray'a ihtar cezası verdi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) Beşiktaş'a ceza çıkmazken, Galatasaray'a ihtar geldi. TFF'den yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"BEŞİKTAŞ A.Ş. hakkında, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,
BEŞİKTAŞ A.Ş. başkanı FİKRET ORMAN hakkında, kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,
GALATASARAY A.Ş.'nin, 10.02.2016 tarihinde oynanan AKHİSAR BLD. GENÇLİK VE SPOR - GALATASARAY A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin kupa kategorisinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)