E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarPimco CEO'su uyardı---

Pimco CEO'su uyardı

Pimco CEO'su uyardı
01 Mart 2011 - 20:17 borsagundem.com

Pimco CEO´su Mohamed El-Erian, Fed´in gevşek para politikalarının süresini uzatmasının ekonomi için bir hata olabileceğini söyledi

Pimco CEO´su Mohamed El-Erian, Fed´in gevşek para politikalarının süresini uzatmasının ekonomi için bir hata olabileceğini, ekonominin artık bu teşvikler olmadan da nasıl ayakta durması gerektiğini öğrenmesi gerektiğini kaydetti.
CNBC yayınına katılan El-Erian, Fed´in ikinci niceliksel gevşeme programını nasıl sonlandıracağına ağırlık vermesi gerektiğini söyledi.
El-Erian, üçüncü bir niceliksel gevşeme programının uygulanması halinde, bu programın maliyetleri ve risklerinin programın yaratacağı faydaları gölgeleyeceğini söyledi.
´´Sonsuza kadar bu teşvikleri sürdüremeyiz´´ diyen El-Erian, teşviklerin sadece Fed´in sağladığı parasal politikalar tarafında değil aynı zamanda mali tarafta da görüldüğünü ve bunun da büyük bir problem olduğunu kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)