E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPiyasa kargaşası ne kadar sürecek?---

Piyasa kargaşası ne kadar sürecek?

Piyasa kargaşası ne kadar sürecek?
21 Ocak 2016 - 16:10 borsagundem.com

Morgan Stanley CEO'su Gorman,piyasalarda sarsıntı yaratan hisse senetlerindeki erimenin bir süre daha devam edebileceğini söyledi

Morgan Stanley CEO'su James Gorman, ABD'den Çin'e, piyasaları sarsan hisse senetlerindeki erimenin bir süre daha devam edebileceğini kaydetti.

Dünya Ekonomik Forumu için bulunduğu davos'ta Bloomberg Television'a değerlendirmelerde bulunan Gorman, "Düzeltmenin şiddeti, düşüş hareketinin açık bir şekilde geçici olmadığını gösteriyor," dedi ve "Öte yandan, bu duruma temel göstergelerin desteğinin olmaması ise tersinin olabileceğini işaret ediyor. Burada gördüğümüz, çok güçlü küresel büyümenin temeline karşı çok kuvvetli bir piyasa reaksiyonu" şeklinde görüş bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • abd'de 2008 krizini incelenemeli.21 Ocak 2016 22:06

    bir gün duraklarlar ertesi gün düşerler sonuçta 2008 borsalarda ne olduysa iyi irdelenmeli daha düşüş başlamadı.

  • nakit krallığını ilan etmekte dünyada.21 Ocak 2016 21:48

    günlük iniş çıkışlara değil yabancıların stoklarına bakmalı çünkü dış borsalarda büyük zararlar yemekteler kredili alımların çözülmesi halinde panik satışlara gebe borsalar.

  • veli21 Ocak 2016 16:26

    bu sene kriz yılı düşüş devam eder