E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPiyasalar haftaya nasıl başlar---

Piyasalar haftaya nasıl başlar

Piyasalar haftaya nasıl başlar
09 Ocak 2017 - 07:17 borsagundem.com

Hafta sonu piyasa açılışını etkileyecek bir gelişme yaşanmadığından yatay açılış bekleniyor

Geçtiğimiz haftanın en önemli gelişmeleri şüphesiz ABD’den gelen tarım dışı istihdam verileriydi. Her ne kadar tdi değişimi beklentilerin altında kalsa da geçtiğimiz veriye gelen yukarı yönlü revize ve maaşlarda yaşanan iyileşme Dolar açısından son derece pozitif bir gelişme diyebiliriz.

Hafta sonuna baktığımızda ise yeni haftada piyasa açılışını etkileyecek bir gelişme yaşanmadı bu yüzden paritelerin Cuma günkü kapanışlarından çok da farklı bir başlangıç yapmasını bekliyoruz. Bununla birlikte ABD’de istihbarat yetkililerinin kamuoyu ile paylaştığı rapor son derece dikkat çekici.

Yayınlanan raporda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ABD başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ın galip gelebilmesi için kendisinin müdahil olduğu bir siber kampanya yürüttüğü belirtildi. Bu rapor piyasalara direkt olarak etki etmese de ilerleyen günlerde yaşanacak olan gelişmeler takip edilmeli.

Fed üyesi Kaplan ise Cuma akşam saatlerinde yaptığı açıklamalarda Trump’ın politikalarının büyümeye pozitif mi negatif mi katkı vereceği konusunda bir hükme varmanın erken olacağını dile getirdi. Bu hafta yine piyasalarda hareketlilik eksik olmayacak ve biz de her zaman olduğu gibi günün 12 saati canlı yayın odamızda üyelerimizle olmaya devam edeceğiz.

Forex Koçu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)