E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPiyasaların gündemi Japonya---

Piyasaların gündemi Japonya

Piyasaların gündemi Japonya
19 Kasım 2014 - 06:54 borsagundem.com

Uluslararası piyasalar, Japonya Başbakanı Abe'nin erken seçim ilanını ve satış vergisinin artırılmasını ertelemesini konuşuyor

Asya hisse senetleri değer kaybederken, ABD petrolü kayıplarını genişletti ve altın geri çekildi. Dolar değer kazandı ve Japonya Başbakanı Shinzo Abe'nin erken seçim ilan etmesi ve satış vergisinin artırılmasınıe rtelemesinin ardından yen karşısında yedi yılın zirvesine tırmandı.

MSCI Asya Pasifik Endeksi, Tokyo saati ile 12:52'de, yüzde 0.2 aşağıda seyrediyordu. Hong Kong'da Hang Seng Endeksi, Şanghay Borsası ile kurulan işlem linkinin kullanımının azalması ile birlikte kayıplarını üçüncü güne taşıdı. Bloomberg Dolar Spot Endeksi yüzde 0.2 yükseldi ve dolar yen karşısında 117.31 seviyesine kadar tırmandı. Standard & Poor’s 500 (S&P 500) endeks vadeli kontratları, gösterge endeksin rekor seviyeye çıkmasının ardından fazla değişmedi. New Tork petrolü (WTI) yüzde 0.4 değer kaybederken, altın yüzde 0.3 zayıfladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)