E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK destekçisi Almanya ipin ucunu kaçırdı---

PKK destekçisi Almanya ipin ucunu kaçırdı

PKK destekçisi Almanya ipin ucunu kaçırdı
03 Kasım 2020 - 11:36 borsagundem.com

Almanya, terör destekçiliğinde ipin ucunun iyice kaçırdı. Sokaklara PKK'lı teröristlerin isimleri verildi

Almanya, terör örgütü PKK'ya destek vermeye devam ediyor. Terör destekçiliğinde ipin ucunun iyice kaçtığı ülkede, Dresden şehrinde, sokaklara PKK’lı teröristlerin isimleri verildi.

Yeni Şafak'ta yer alan haberde Türkiye’yi hedef alan teröristlerle ilgili “gizlilik” gerekçesiyle bilgi vermeyen, FETÖ’cülerin tamamına yakınının sığınma başvurusunu kabul eden ve PKK destekçilerinin eylemlerine polis koruması sağlayan Alman yetkililer, büyük yankı uyandıran bir adım daha attı.

SURİYE'DE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİLER

Dresden şehrinde 4 sokağa, Suriye’de etkisiz hale getirilen teröristler “Bager Nûjiyan, Arîn Mîrkan, Avesta Xabûr ve Hêlîn Qereçox”in isimleri verildi.

PKK'nın Suriye’deki kolu YPG’nin sözde kadın kolları şubesi YPJ destekçileri de sokak tabelası önünde saygı duruşunda bulundu.

Viyana’da silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Türkiye'den Viyana'daki terör saldırısına kınama

Depremde can kaybı 102'ye yükseldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tabelacı 03 Kasım 2020 19:03

    O zaman alamanlara deyin bol miktarda tabelaya ihtiyaçları olacak ha birde bol miktarda sokağa :))))

  • abrikicaf03 Kasım 2020 17:41

    taki bu yüzyıllardan beridir böyle olmadımı Türk e saldırı onlar için bir zafer kazanılmış gibi olmadımı kuyruk acıları hiç bitmeyecek bizde sürekli kuyruklarına basmaya devam 

  • KERİM03 Kasım 2020 16:23

    ALMANYA ALSIN BUNLARI MÜNASİP BİR YERLERİNE KOYSUN VE DE KINA YAKSIN

  • fafa03 Kasım 2020 13:03

    Almanya'nın bizimle derdi ne?Almanya ne yapmak istiyor?1. Dünya Savaşında onların yüzünden kaybettiğimiz toprakların ve can kayıplarımızın hesabını vermesi gerekirken şimdi de PKK'yı destekliyor.Tanrı'nın laneti Almanların üzerine olsun.Ruslar yine canlarına okuyacak,çok uzun da sürmeyecek,ama bizden uzak olsunlar.

  • vatandaş03 Kasım 2020 13:03

    pkk ile kürtlerin hiç bir ilişkisi yoktur bir kürt olarak söylüyorum bunu, biz aynı damarın içindeki kanız asıl pkk avrupa ve amerikadır daha doğrusu bizi mahvetmek isteyen ülkelerdir bizden kandırılan daha doğrusu satılmış  üç beş kürt işin sadece vitrinidir asıl depo dediğim gibi AB ,ABD ,RUSYA ve bizi im mutlu olmamamızı isteyen araplardır ,bizi sömürge yapmak istiyorlar kavga bubun kavgasıdır ,kürtle türkün kavgası olmada bin yıldır olmayacakta  türkiye coğrafyasında doğan ve yaşayan insanlar dost ve kardeştir bize tuzak kuranlar kalleştir 

  • pazarci03 Kasım 2020 12:58

    Cenk,Gerceklere kilavuz olmussun.

  • Cenk Turkoglu03 Kasım 2020 12:01

    farkli bir bakis acisi ile; Turklere karsi savas verenleri kahraman ilan eden avrupa bir anlamda Turklerin uyanisindan ne kadar korktugunu da acik etmis oldu.

  • HASAN TOSUN03 Kasım 2020 11:50

    almanyayı dostmu sandınız onlar alçak adi bir millet,yahudileri katledip bizimde ermenileri katlettiğimizi öne sürüp kendilerine soykırımcı ortağı arıyorlar