E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPlatini fişi çekti---

Platini fişi çekti

Platini fişi çekti
08 Eylül 2011 - 08:18 borsagundem.com

Trabzon yerel basını, UEFA Başkanı Michel Platini'nin Avusturya-Türkiye maçı öncesi F.Bahçe'yle ilgili yaptığı açıklamaları manşetine taşıdı

UEFA Başkanı Michel Platini'nin Avusturya-Türkiye maçı öncesi yaptığı açıklamalar Fenerbahçe camiasında şok etkisi yaratırken Trabzon yerel medyasında da geniş yankı buldu. Trabzon Yerel Medyası, UEFA Başkanı Platini'nin Fenerbahçe'nin neden Şampiyonlar Ligi'ne alınmadığı ile ilgili açıklamasını manşetine taşıdı. Yerel yayın yapan Taka Gazetesi, "UEFA Başkanı Platini, TFF heyetiyle Viyana'da buluştuğu yemek sonrası adeta alay etti, Platini Fişi Çekti" başlığını attı. Gazete haberinde, "Avrupa futbolunun patronunun dün verdiği mesajdan sonra TFF'nin şampiyonluk kupasını Kadıköy'den alarak Trabzon'a getirmesi bekleniyor" ifadelerine de yer verdi.
'SİZ TÜRK DEĞİL MİSİNİZ?'
Günebakış Gazetesi de, "Platini'den Trabzonspor'u sindiremeyenlere ince itham... Siz Türk değil misiniz?" başlığını attı. Gazete haberinde, "Platini'den İstanbul medyasına: Şampiyonlar Ligi'ne başka ülkeden bir takımı alabilirdik. Bu sizin için iyi bir şey" ifadeleri kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)