E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPlatini'den Fenerbahçe yorumu---

Platini'den Fenerbahçe yorumu

Platini'den Fenerbahçe yorumu
06 Eylül 2011 - 18:00 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu heyeti ile UEFA Başkanı Michel Platini Viyana'da bir araya geldi

UEFA Başkanı Michael Platini, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve başkan vekili Lütfi Arıboğan'ın katıldığı toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan UEFA Başkanı Platini, Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin neden alınmadığını biz biliyoruz. Soruşturma devam ediyor. Soruşturma bittiğinde de bütün herkes öğrenecek. Fenerbahçe'nin yerine başka ülkeden bir takımı da alabilirdik. Bu, sizin için iyi bir şey. Fakat Türk futbolu için iyi günler olmadığı kesin" dedi.
UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve başkan vekili Lütfi Arıboğan ise toplantı sonunda açıklama yapmadı.
Bu arada toplantı öncebsinde Avusturya Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu heyetine yemek verdi. Yemeğe UEFA Başkanı Michel Platini'nin de katıldığı öğrenildi.
Bilindiği gibi, Fenerbahçe geçtiğimiz hafta UEFA'nın ve TFF'nin kararı için CAS'a başvurmuş, CAS da bu akşam saat 24.00'e kadar UEFA ve TFF'ye savunma için süre tanımıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)