E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPlatini'den Türkiye'ye mesaj---

Platini'den Türkiye'ye mesaj

Platini'den Türkiye'ye mesaj
08 Haziran 2012 - 07:05 borsagundem.com

İtalya sana söylüyorum ‘Türkiye sen anla’

UEFA Başkanı Platini, şikeyle ilgili Çizme üzerinden, bize mesaj yolladı!
“Umarım İtalya’da maç sonuçlarını değiştirmeye çalışan futbolcuları ömür boyu sahalardan men eder. Futbola ihanet eden oyuncuları ve yöneticileri aramızda barındırmamalıyız. Bu oyuncuların bir daha futbol oynamalarına asla izin verilmemeli.”
UEFA Başkanı Platini, Varşova’daki basın toplantısında ırkçılık ve şikeyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Son şike olaylarının patladığı İtalya üzerinden değerlendirmeler yapan Fransız futbol adamı, esasında Türkiye’deki duruma göndermelerde bulundu. İşte Platini’nin sözleri:
“IRKÇI düşünceler taşıyan taraftarları tamamen kontrol altına almamız mümkün değil. Ancak şike yapan oyuncuları aramızdan temizleyebiliriz. Futbola ihanet eden bu oyuncuları ve yöneticileri aramızda barındırmamalıyız. Bu oyuncuların bir daha futbol oynamalarına asla izin verilmemeli.
UMARIM İtalya da maç sonuçlarını değiştirmeye çalışan futbolcuları ömür boyu sahalardan men eder. Adı şikeye karışan oyuncuların büyük çoğunluğu liglerin küçük takımlarda oynuyor. Uzun süredir paraları ödenmeyen bu oyuncular, şike yapmaya daha yatkın oluyor.”
‘BALOTELLI KIRMIZI KART GÖRÜR!’
Platini, Balotelli’nin ‘EURO 2012’de Irkçılık yapılırsa sahayı terk ederim’ sözlerine “Kırmızı kart görür. Biz hakemlere bütün yetkileri verdik. Top onlarda. Hakem karar almadan yapılacak hiçbir eylemi affetmeyiz” ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)