E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPlay-off bu sezon başlıyor---

Play-off bu sezon başlıyor

Play-off bu sezon başlıyor
23 Ağustos 2011 - 16:59 borsagundem.com

Demirören, Spor Toto Süper Lig'de play-off sisteminin bu sezondan itibaren başlayacağını söyledi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Spor Toto Süper Lig kulüpleriyle yaptığı toplantı sona erdi. Toplantı sonrası Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Spor Toto Süper Lig'de play-off sisteminin bu sezondan itibaren başlayacağını söyledi.
Toplantı sonrası kulüpler adına açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "Spor Toto Süper Lig'de play-off sistemi bu sezondan itibaren başlayacak" dedi.
Play-off la ilgili fazla bir şey konuşulmadıığını söyleyen Demirören, "Kulüpler olarak TFF'den bu senenin deneme olmasını istedik. Eksikler görülür, gerekirse vazgeçilir dedik. Bir kaç kulübün olumsuz tarafı vardı. Ancak şimdi bütün kulüplerin amacı yere düşmüş futbolumuzu ayağa kaldırmaktır. Maçların fazlalığının lige yeniden canlılık getireceğine inanıyorum. Taraftarlardan beklentimiz, kişiler geçici kulüplerin kalıcı olduğunu dikkate almalarıdır. Herkes formasını, kombinesini, decoder'ını alıp kulüplerine sahip çıkmalı" dedi.
Kulüpler adına konuştuğunu kaydeden Demirören, "Üç puan sistemi önce İngiltere ve İsveç'te vardı. Denenmekten hiç bir zarar gelmez. Lig statüsünde değişiklik yapılabilir. Belki eksikleri olur. Şu an federasyon ve kulüplerin hepsi bu sistemi kabul etti" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'ın play-off'la eksik gördüğü yönler olduğunu söyleyen Demirören, "Burada her kulüp temsil edildi. Galatasaray ve Trabzonspor 2. başkan diğer kulüpler başkanlar düzeyinde temsil edildi" şeklinde konuştu.
Beşiktaş kupayı geri alacak mı sorusuna Demirören, "Süreç her şeyi gösterecek" yanıtını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yusuf yıldız23 Ağustos 2011 23:52

    evet vatandaş demirörenin dediği gibi kombinelere,decoderlere sarılsın.yani koyun olmaya devam etsin.bu sistem ligin tadını kaçıracağı kesin.ayrıca şikeyle ilgili belirsizlik bu sezona olumsuz yönde damgasını vuracaktır.türkiyede adaleti belliki hukuk değil vatandaş sağlayacaktır.bir sezonlukta olsa futbolu unutsunlar.bakın herşey nasıl düzelecek.