E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisPOAŞ VE DOĞAN HİSSELERİ NEDEN YÜKSELİYOR?---

POAŞ VE DOĞAN HİSSELERİ NEDEN YÜKSELİYOR?

POAŞ VE DOĞAN HİSSELERİ NEDEN YÜKSELİYOR?
04 Haziran 2008 - 01:15 borsagundem.com

Piyasada söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Son iddia ise Doğan Grubu'nun POAŞ'ı OMV Aktiengesellschaft'a satacağı yönünde... İşte ayrıntılar

Borsa kulisleri iki gündür Petrol Ofisi ve Doğan Holding söylentileriyle çalkalanıyor. Kulislere sızan iddialardan sonra hisselerde başlayan yükseliş ise sürüyor. Kulislerde önce POAŞ'ın daha önce ertelediği tahvil ihracını yeniden gündeme getireceği ve 750 milyon dolarlık tahvil satacağı konuşuldu. Ardından uzun süredir beklenen rafineri yatırımı için EPDK'dan onay çıktığı söylentisi kulislere sızdı. Akşam saatlerinde ise şirketin yüzde 34'üne sahip olan ve bir miktar da borsadan hisse toplayan yabancı ortak OMV'nin şirketin tamamını satın alacağı fısıltısı kulaktan kulağa dolaşmaya başladı. Özellikle de TEB Yatırım'dan alımların gelmesi şirketle ilgili önemli bir gelişme olacağı yönündeki belintileri artırdı. Hisselerdeki hareketin ise 23 Mayıs tarihinde Doğan Grubu'nun tahtada yaptığı işlemlerden sonra başlaması ise dikkat çekici.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)