E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPolat şaka yaptı!---

Polat şaka yaptı!

Polat şaka yaptı!
29 Nisan 2011 - 08:25 borsagundem.com

G.Saray Başkanı, bir hareketiyle kaldırtabileceği ‘ihtiyati tedbir kararından’ dert yandı

“Yürütmeyi durdurma kararı yeni bir duruma işaret etti. Buna muhalif bir hareket yaparsak ağır cezalar alabiliriz. Eğer 3 Mayıs’ta mahkeme ‘Seçim yapılamaz’ derse buna herkes saygı duymalı.”
G.SARAY Başkanı Adnan Polat, kafaları karıştırmaya devam ediyor.. Dün Radyospor’a konuşan Polat, Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin, G.Saray yönetiminin ibra edilmediği mali genel kurula ilişkin olarak aldığı ihtiyati tedbir kararı nedeniyle kulübün bir kaos içinde olduğunu ifade etti..
ANCAK Polat’ın yaptığı açıklamalardan önce şu bilgileri vermek gerek.. İhtiyati tedbir kararını kendisine çok yakın bir delege olan Kayhan Berberoğlu’nun aldırdığı biliniyor.. Ve Polat’ın bu davayı bir sözüyle geri çektirebileceği de camia içinde konuşuluyor.. Nitekim geçtiğimiz günlerde biraraya geldiklerinde başkan adayı Ünal Aysal ve onun listesinde yer alan Ali Dürüst de bunu kendisine açıkça söylemişlerdi..
BUNA ek olarak karara itiraz dilekçesi yazan kulübün avukatı Mahinur Dengiz’i fırçalayan ve bu itirazın geri çektirilmesi için yönetim kurulu kararı aldıran Polat, bu gelişmeler hiç yaşanmamışçasına dün şunları söyledi:
“ASLINDA arayışların, hatta yeni sezon planlamasının, transfer temaslarının yapılması gereken bir süreçteyiz. Ancak elimiz kolumuz bağlı. Ben bu dönemde bir teknik direktörle görüşsem, anlaşsam doğru olur mu? Bilemiyorum. Tam anlamıyla bir kaos ve karmaşanın içerisindeyiz. 6 Nisan’da seçim kararını açıkladık. Fakat yürütmeyi durdurma ve seçimin yapılmaması yönündeki karar, yeni bir duruma işaret etti.
‘KAOS BİZE YARAMAZ’
ÜNAL Aysal ve Turgay Kıran’la da konuştuk. Her şey 3 Mayıs’taki ara celseye bağlı. Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin mali genel kurulla ilgili yürütmeyi durdurma kararı, 22 Nisan günü elden kulübümüze teslim edildi. Daha önce posta ile gelmişti. Ancak elden teslim edilmesinin anlamı, hukukçularımıza göre, idari yönden ibrasızlığın kaldırılmasına ve seçim yapılmamasına yönelik muhalif davranış veya kararın ağır ceza mahkemesinde yargılanmaya götürecek sonuçları var. Böyle ciddi bir sorunla karşı karşıyayım.
BU kaos G.Saray’ı iyi yerlere götürmüyor. İçinde bulunduğumuz duruma nereden bakarsanız bakın zarar gören kulübümüz oluyor. Bu, benim ya da bir başka ismin çekişmesi değil. Söz konusu olan kulübümüzün geleceği. 3 Mayıs’ta nasıl bir karar çıkar, sonrasında ne olur bilemem ama bir gerçek var ki herkes karara saygı duymak zorunda.”
‘G.Saray’ı hukuki açıdan sıkıntıya sokmayız’
Öte yandan G.saray başkan adayı Turgay Kıran, dün Conrad Otel’de yaptığı basın toplantısında seçimin yapılacağına inandığını belirtti..
G.Saray’ı hukuki açıdan sıkıntıya sokmayacaklarını belirten Kıran, “Şu futbolcuyu getireceğiz, şu hocayla anlaşacağız gibi bir vaadimiz yok.. G.Saray’ın içinden yetişmiş kişilerle takımı başarıya götürmeyi planlıyoruz.
Altyapıdaki arkadaşlarımızla bile sahaya çıksak, en kötü ihtimalle ligde 3. oluruz.. Bu takımı küllerinden doğuracağız. Tabii ki yabancılar olacak. Gelecek sene Avrupa’da yokuz. G.Saray’ı yönetecek paramız ve vizyonumuz var” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)