E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemProf. Dr. Murat Dilmener korona virüsten hayatını kaybetti---

Prof. Dr. Murat Dilmener korona virüsten hayatını kaybetti

Prof. Dr. Murat Dilmener korona virüsten hayatını kaybetti
03 Mayıs 2020 - 13:27 borsagundem.com

İstanbul Tıp Fakültesi'nin duayen hocalardan 78 yaşındaki Prof. Dr. Murat Dilmener korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, Twitter hesabından Prof. Dr. Murat Dilmener'in korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

Tükek paylaşımında, "Bir değerli hocamızı daha koronavirüs infeksiyonu nedeni ile kaybettik. Prof. Dr. Murat Dilmener hocamıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza baş sağlığı diliyorum” dedi.

78 yaşındaki Prof. Dr. Murat Dilmener koronavirüs nedeniyle 1 aydır yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Dilmener’e 2004 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, yoksul hastaları hukuka aykırı şekilde ücretsiz tedavi ettiği gerekçesiyle 135 profesör ile birlikte Maliye Bakanlığı tarafından soruşturma açılmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.04 Mayıs 2020 06:39

    78 YAŞINDA OLDUĞU İÇİN SOKAĞA CIKAMAYACAĞINDAN HASTANEDE DE ÇALIŞAMAZ Çalışırken VIRÜSE yakalanmadı EVINDE yakınları tarafından bulaştı ise o zaman evde olmak da HASTA OLMAMAK İÇİN garantili/güvenli yer değil

  • emre03 Mayıs 2020 20:45

    allah rahmet eylesin. şurasını iyi okuyun.Dilmener’e 2004 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, yoksul hastaları hukuka aykırı şekilde ücretsiz tedavi ettiği gerekçesiyle . bu memleket böyle işte çalarsın adam olursun ... i

  • Türkoğlutürk 04 Mayıs 2020 09:42

    Yahu bu çeteye corona da bir şey yapmadıya.

  • Kemeden03 Mayıs 2020 22:10

    İhaleciler sifircilar alkışlanır. Onlar koronadan ölmez ama evrenin adaleti

  • Permesan03 Mayıs 2020 15:13

    Allah rahmet eylesin