E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporProfesör iş başında---

Profesör iş başında

Profesör iş başında
21 Mayıs 2012 - 07:31 borsagundem.com

Kurt hoca, Şampiyonlar Ligi'ne kusursuz bir takımla girebilmek için Florya'da tam gün mesai harcıyor

Tüm takım tatile çıktı, şampiyonluğun mimarı Fatih Terim ise mesaiye devam ediyor. Tecrübeli hoca yine tüm gününü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kurmaylarıyla birlikte geçiriyor. Hatta zaman zaman tesislerin kalabalık olmasından bunalan Terim, sahaların yukarısında bulunan villaya giderek çalışmalarını burada sürdürüyor. Deneyimli teknik adamın sezon içerisinde hazırlanan futbolcu analizlerini incelediği, dünyanın dört bir yanından gelen oyuncu takip raporlarını okuduğu, transferdeki son durumu takip ettiği ve Şampiyonlar Ligi’nde başarı için
kusursuz bir hazırlık programı hazırlamaya çabaladığı öğrenildi. Terim bu süreçte yönetimle de sık sık görüşmeler yaparak transfer konusunda somut adımlar atılmasını istiyor.
Federasyona tepki sürüyor
Fatih Terim, yeni sezon programını açıklamayan TFF nedeniyle net olarak kamp planı yapamadıklarını söylemişti. Federasyondaki bu gecikme Galatasaray cephesinde büyük tepki çekmiş durumda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)