E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin: Rusya yeni füzeler üretecek---

Putin: Rusya yeni füzeler üretecek

Putin: Rusya yeni füzeler üretecek
05 Eylül 2019 - 14:44 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin, nükleer silahların sınırlandırılması anlaşmasının sonlanmasıyla Rusya yeni füzeler üretecek" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD ile Rusya arasında Soğuk Savaş döneminde imzalanan nükleer silahların sınırlandırılması anlaşmasının geçen ay sona ermesinin ardından Rusya'nın anlaşmada yasaklanan füzeleri tekrar üretmeye başlayacağını söyledi.

Washington, Rusya'yı anlaşmayı ihlal ile suçlayarak Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'ndan (INF) geçen ay çekilmişti. Moskova bu iddiayı reddetmişti. İlk adımı ABD atmadıkça Rusya'nın ürettiği füzeleri konuşlandırmayacağını söyleyen Putin, ABD'nin Japonya ve Güney Kore'ye füze konuşlandırma görüşmelerinden endişe duyduğunu belirtti.

Putin buna gerekçe olarak Rusya'nın bazı bölgelerinin füzelerin menziline girmesini gösterdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YUSUF MÜFTÜOĞLU05 Eylül 2019 21:42

    bence bizimle beraber üretelim çünkü başkan nükleer silahlarımızın olması lazım dediğine göre.çünkü bugün en küçük ülke olan israil ve k.kore de var ise bizlerde de olması lazım.caydırıcı güç olur.

  • köfteci05 Eylül 2019 20:52

    yenilernii üretmesi lazım eskileri sovyetlerden kalma uçmuyor  ve devamlı kazalar oluyor  en son arhangelskte nükleyer patlama radyasyon yayıldı  gizlediler

  • öneri güleni05 Eylül 2019 18:10

    sayın başkan diğer sayın başkanla bir olunda dünyayı yok edin biz de siz kurtulun🤔

  • Metin05 Eylül 2019 17:11

    Tüm nükleer silahlar kaldırılmalı, silahlanma sonlandırılmalı,. Birbiri ile savaşan ülkeler , emperyal ülke ve silah tüccarlarından alımı kesmeli. Kendi değerlerine sahip çıkmalı, ileri eğitim seviyelerine ulaşmak için çalışmalılar. Savaşın ve sonuçlarının ne olduğunu gördük, yeter artık. Çocuklarımıza,torunlarımıza  bırakacağımız değerlere bakın... :(  :( 

  • VassalsOfUSA05 Eylül 2019 15:31

    ABD üretirken, ortadoğu ve tüm dünyada insanları katlederken hiç korkmuyorsunuz, Rusya üretincemi korkuyorsunuz. Başlıkları bari ABD ağzıyla atmayın.

  • HALİL TÜRK05 Eylül 2019 15:08

    bence iyi olur ab ve abd korksun bizi ilgilendirmez.ruslar bizim kim olduğumuz anladılar.cünkü iki ülke komsu ve birbirlerine asla zarar vermezler.abd ve israil  in tuzaklarını iki ülkede bozmuştur.