E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin: Uluslararası hukukun ihlali---

Putin: Uluslararası hukukun ihlali

Putin: Uluslararası hukukun ihlali
07 Nisan 2017 - 09:12 borsagundem.com

ABD’nin Suriye saldırısı sonrası Putin'den ilk açıklama geldi

ABD'nin Suriye hava üssünü vurmasının ardından tüm dünyada gözler Rusya'ya çevrildi. Rusya'dan ilk açıklamalar peş peşe geliyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, ''Saldırı ABD ile olan ilişkilerimize zarar verdi'' dedi. Rusya, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ni acilen toplantıya çağırdı. Rusya'nın sahada yanıt vermek yerine diplomatik olarak operasyonun meşruiyetini tartışmaya açmaya hazırlandığı yorumu yapılıyor.

PUTİN: SALDIRI İLİŞKİLERİMİZE ZARAR VERDİ

Rusya Devlet Başkanı Putin, ''Saldırı ABD ile olan ilişkilerimize zarar verdi'' dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Danışmanı Dimitry Peskov, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Devlet Başkanı Putin, ABD’nin bu saldırısını bağımsız bir BM üyesine yapılmış olan bir saldırganlık olarak gördüğünü, bunun da uluslararası kurallara aykırı olduğunu söylüyor. Putin, ABD’nin Suriye saldırısı ile dünya kamuoyunun Irak’ta meydana gelen sivil kayıplarını gözlerden uzak tutmaya çalıştığına inanıyor" diye konuştu.

KREMLİN: YAPAY SEBEPLERLE DÜZENLENMİŞ SALDIRI

Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD'nin Suriye'de rejime ait üsse hava saldırısı düzenlemesiyle ilgili, "Egemen bir devletin uluslararası haklarının ihlalidir. Yapay sebeplerle düzenlenmiş saldırıdır." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Alpertunga07 Nisan 2017 10:44

    Danışıklı geyikler.Petrol yükselsin,dolar yükselsin putin efendi masa altından keyif yapsın.Bizimkilerde su taşısın değirmene

  • tv07 Nisan 2017 09:36

    ya biz sizleri biliyoruz ikinizde birbirinizi ısırmazsınız uzaktan uzaga anca lafatın bizim için ha abd ha rusya kafa aynı kafa