E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPutin'den ABD'ye Ukrayna uyarısı---

Putin'den ABD'ye Ukrayna uyarısı

Putin'den ABD'ye Ukrayna uyarısı
16 Ekim 2014 - 11:59 borsagundem.com

Ukrayna'da yaşanan global gerilim ile ilgili yorumlarda bulunan Putin, ABD'nin Ukrayna'da nükleer silahlanmaya gitmemesi gerektiğini belirtti

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün yaptığı açıklamada ABD’yi Ukrayna’da nükleer silahlanmaya gitmemesi konusunda uyardı.

ABD ve Rusya iki ülkenin dış işleri bakanlarının salı günü yaptığı toplantının ardından IŞİD konusunda uzlaşmaya varmıştı. Ancak orta doğudaki terörle mücadelede birliktelik sağlayan iki ülke Ukrayna konusunda hala uzlaşma sağlayamadı.

Avrupa ve Amerika’nın uyguladığı yaptırımları şantaj olarak niteleyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD’nin Ukrayna’da nükleer silahlanmaya gitmesinin global istikrarı olumsuz etkileyeceğini vurguladı.

Herkes için eşit şartların sağlanacağı bir fikir birliğine destek olacağını belirten Putin, Avrupa ve Amerika’nın gereken adımları atması gerektiğine dikkat çekti.

ABD ve Avrupa’nın Rusya’ya uyguladığı yaptırımlar sonrasında ruble değer kaybederken Rusya’da enflasyon yüzde 8’e çıkmıştı. 2014’ün yıl ilk yarısında Rusya’dan çıkan sermayenin 75 milyar dolar olduğu açıklanmıştı. Yılın ikinci yarısında Rusya’dan sermaye kaçışının daha da artması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)