E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin’den kritik açıklama: Kimseyle savaşa girme niyetimiz yok---

Putin’den kritik açıklama: Kimseyle savaşa girme niyetimiz yok

Putin’den kritik açıklama: Kimseyle savaşa girme niyetimiz yok
02 Mart 2020 - 09:49 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den kritik bir açıklama geldi. Reuters'ın son dakika geçtiği habere göre Putin, "Rusya'nın kimseyle savaşa girme gibi bir niyeti yok" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Putin bir son dakika açıklamasında bulundu. Putin yaptığı açıklamada İdlip 'te son duruma ilişkin bir değerlendirmede bulundu.

"KİMSEYLE SAVAŞA GİRMEYE NİYETİMİZ YOK"

Putin yaptığı açıklamada, "Rusya'nın kimseyle savaşa girmeye niyeti yok" dedi.

Vladimir Putin, Rusya’nın kimse ile savaşa hazırlanmadığını, kimsenin aklına da savaş fikrinin gelmemesi için elinden geldiğini yaptığını söyledi.

Jeffrey ve BM Daimi Temsilcisi Ankara'ya geliyor

 

Borsalarda yükseliş haftası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kamil02 Mart 2020 11:14

    Ekonomik durum kötü, petrol fiyatları düşmüş, Suriye masrafları çok, Doğu Akdeniz yatırımları gerdi, e bir de savaşa girersen, kim kurtaracak seni. Suriyedeki hava savunma sistemlerini çalıştırma, doğalgazını almaya devam edelim...

  • .02 Mart 2020 10:42

    Rusların da ABD,den geri kalır gibi değil bunların hepsi iki yüzlü askerimizi vuranlar Ruslar bunların hayatı yalan o yüzden güvenmeyin İran dahil

  • Mehmet02 Mart 2020 10:28

    iki bomba yiyince korkup "el-aman" dileyeceğimizi ve böylelikle elinin güçleneceğini mi zannettin ?  biz ölmeyi severiz siz yaşamayı.. durum böyle olunca bize blöf sökmez. abd nin las vegas çocuklarını bile dize getirmişiz biizniALlah... seni de gördük.. putin bildik tanıdık tipik "o Rus Bu" ya...bu işte..  

  • Vs02 Mart 2020 10:12

    Demek öyle.... blöfünü gördük çünkü...eli de yükselttik