E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin'den Türkiye açıklaması!---

Putin'den Türkiye açıklaması!

Putin'den Türkiye açıklaması!
18 Haziran 2016 - 08:50 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Mavi Akım" projesine ilişkin açıklamalarda bulundu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’nın tüm zorluklara rağmen "Mavi Akım" üzerinden Türkiye’ye doğalgaz sevkiyatını bir gün bile durdurmadığını söyledi.

Putin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Biz tüm zorluklara rağmen bir gün bile Türkiye’ye doğalgaz sevkiyatını durdurmadık. Mavi Akım Karadeniz’in derinliklerinden işlevini yerine getirmeye devam ediyor. Sevkiyat tam anlamıyla gerçekleşiyor" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman Erfidan19 Haziran 2016 08:51

    İki ülke birbirlerine her zaman olduğu gibi dostça yaklaşmalı 24 dostluk anlaşmamız var.Uçak meselesi bir şekilde halledilmeli.Her iki ülke boş yere ekonomik olarak zarar görüyor.

  • Malkoçoğlu18 Haziran 2016 15:18

    Türkiye Toplam doğalgaz ithalatı (49,2 milyar metreküp) içinde Rusya’nın payı %55 (27 milyar metreküp). Türkiye, Rusya ile yaptığı uzun süreli anlaşmalar gereğince en az önümüzdeki 10 yıl boyunca yaklaşık bugünkü ithalat seviyesini korumak zorunda.Sorun çıkarırsan anlaşmayı sen bozmuş olursun, biz iran veya azerbaycandan yine alırız, hadi kes o zaman gazı görelim, zararını nerden karşılayacaksın

  • Miharbi18 Haziran 2016 12:23

    Petrol fiyatları bu seviyelere inmeseydi yine aynı şeyi söyleyebilecekmiydin Potin efendi ?